Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Θανατηφορο τροχαιο στη Γεφυρα του Νεστου


Δυο νεκρές κοπέλες νεαρης ηλικίας ήταν ο απολογισμός της κακοκαιρίας και της Πρωτομαγιάς στη Γεφυρα του Νεστου, στην Εγνατια Οδο.
Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι άτυχες κοπέλες μαζί με ακόμη δυο φίλες τους, προσέκρουσε λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος σε άλλο όχημα που είχε πιο μπροστά εκτραπεί της πορείας του και είχε ακινητοποιηθεί εξαιτίας της έντονης χαλαζόπτωσης , με αποτέλεσμα το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις κοπέλες να προσκρούσει επάνω του. Απο τη σύγκρουση που ήταν σφοδρότατη , η οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις κοπέλες έχασε επι τόπου τη ζωή της , ενώ η συνοδηγός εξέπνευσε κατα τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Βαριά τραυματισμένη ανασύρθηκε απο το όχημα μια κοπέλα που καθόταν πίσω στο όχημα της νεκρής, ενώ η τέταρτη τραυματίσθηκε πιο ελαφρά. Αξίζει να σημειώσουμε πως η χαλαζόπτωση διήρκησε λίγη ώρα, αλλά η ποσότητα που έπεσε, ήταν αρκετή για να καλύψει το οδόστρωμα και να το μετατρέψει σε παγοδρόμιο. 
Την είδηση μετεδωσε αποκλειστικά η εφημεριδα "Φωνη της Ξανθης" μεσα απο το Face Book λίγη ώρα μετά το ατύχημα εφιστώντας την προσοχή σε όσους μετακινούνταν ή είχαν σκοπό να μετακινηθούν.

Πηγη και φωτογραφια απο: Φωνη της Ξανθης