Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Σε Δημάρχους Αβδήρων, Τοπειρου και στο ΕΒΕ η ΝΟΔΕ Ξάνθης


Με συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αβδήρων κύριο Γεώργιο Τσιτιρίδη και τον Δήμαρχο Τοπείρου κύριο Θωμά Μίχογλου την Παρασκευή 6 Μαϊου, συνεχίστηκε ο κύκλος των επισκέψεων της ΝΟΔΕ Ξάνθης σε φορείς του τόπου μας, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση σε σχέση με τα προβλήματα που ταλανίζουν το Νομό μας και εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Κοινή διαπίστωση αμφότερων των επισκέψεων, ότι οι Δήμοι δεινοπαθούν υπό την σφοδρή οικονομική κρίση και την κυβερνητική απραξία, μαχόμενοι καθημερινώς για να φέρουν εις πέρας τα απαραίτητα για την καθημερινότητα του πολίτη καθήκοντα τους.

Κυπελλούχος του Regions’ Cup 2016 η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης


Με το κύπελλο από τον τελικό του Regions’ Cup στα... Χέρια επιστρέφει η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης, η οποία κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Εύβοιας.
Η διοργάνωση του Regions’ Cup διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και λαμβάνουν προαιρετικά μέρος ομάδες από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που έχουν συμπληρώσει το 19ο (γεννηθέντες έως 1-8-1997 και πριν) και είναι κάτω του 40ου έτους της ηλικίας τους, μη επαγγελματίες (ερασιτέχνες), δηλαδή σε όλη τους την καριέρα να μην έχουν υπογράψει επαγγελματικό δελτίο.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης αφού απέκλεισε την ΕΠΣ Κοζάνης και την ΕΠΣ Θράκης στην διαδικασία των πέναλτι κατέκτησε το τρόπαιο και πήρε το "εισιτήριο" της εκπροσώπησης της χώρας μας σε διεθνείς διοργανώσεις.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή στην Κομοτηνή

Συνελήφθησαν χθες 6-5-2016, στην Κομοτηνή, από τους αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 33χρονος και μία 31χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Άρθρο: "Μικρό πόνημα για τη Μάνα"

Γράφει η Γεωργία Ανδρέου Μιχαηλίδη

Χρόνια Πολλά στη  Μάνα , που πέρασε στερήσεις και πολέμους, που αγωνίστηκε για ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά της.
Χρόνια Πολλά στη  Μάνα, την εργαζόμενη, που αγωνίζεται και στο σπίτι και στη δουλειά, που τρέχει και δεν φτάνει για να μεγαλώσει τα παιδιά της και που αναγκάζεται σήμερα να δουλεύει μια ζωή για να βοηθά παιδιά και εγγόνια.

Χειροπέδες σε 33χρονο για διακίνηση ναρκωτικών στην Καβάλα


Συνελήφθη χθες 6-5-2016 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.