Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ημερίδα για τις εξελίξεις της εμπορικής αντιπροσώπευσης, απο το Σύνδεσμο Εμπορικών Αντιπροσώπων Β.Ελλάδος

Ημερίδα για τις εξελίξεις της εμπορικής αντιπροσώπευσης διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος.
Ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.) ιδρύθηκε το 1928 και έκτοτε λειτουργεί στην υπηρεσία των Εμπορικών Αντιπροσώπων της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης, τίμησε τις 353.000 αδικοχαμένες ψυχές του Πόντου


«Η Γενοκτονία ήταν και ένα μέσο με το οποίο συν τοις άλλοις κλάπηκε και η ψυχή των λαών που την υπέστησαν.» Σαΐτ Τσετίνογλου , Τούρκος διανοούμενος αναφερόμενος στην αρπαγή και τον εξισλαμισμό των γυναικών και των παιδιών των χριστιανικών κοινοτήτων κατά την διάρκεια της Γενοκτονίας.
Με τρισάγιο στο μνημείο προσφυγικού Ελληνισμού χοροστατώντας του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Παντελεήμονα, παρουσία του Δημάρχου Ξάνθης, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων του Δ’Σ.Σ., Προέδρων και μελών από πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους, οι απόγονοι των Ελλήνων του αλησμόνητου Πόντου, μικροί και μεγάλοι, τιμήσαμε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 την «ημέρα μνήμης των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου».

Κλοπή Ι.Χ στη Ξάνθη. Εξιχνιάστηκε η υπόθεση


Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε την 20/21-5-2016, σε Επαρχιακή Οδό της Ξάνθης.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 22 και 20 ετών, για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Την 21-5-2016 σε χωριό της Ξάνθης, συνελήφθη ο 22χρονος δράστης.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 22χρονο, διότι, όπως προέκυψε, την 20/21-5-2016, ενεργώντας από κοινού με τον 20χρονο, αφαίρεσαν από αύλειο χώρο επιχείρησης, ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο προκάλεσαν φθορές.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Σημειώνεται ότι και οι δύο ημεδαποί έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Ο Δήμος Ξάνθης καλεί τους ιδιώτες να καθαρίσουν τους χώρους τους, ενόψει του καλοκαιριού

Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και της εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά των πυρκαγιών, προκύπτει η ανάγκη της αποψίλωσης και καθαρισμού όλων των ιδιωτικών χώρων, για τους προφανείς λόγους της καλής εικόνας της πόλης, αλλά και για την προφύλαξη των κατοίκων και των περιουσιών, από τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς.

Το Σωματείο Επαγγελματιών με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ξάνθης για την «ταφόπλακα» του ΦΠΑ 24% στην Εστίαση

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην «ταφόπλακα» που θα πέσει με το ΦΠΑ στην Εστίαση να ανεβαίνει κατά μια μονάδα, φτάνοντας στο 24%, εξέδωσε το Σωματείο Επαγγελματιών με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της Ξάνθης, η οποία έχει ως εξής:

Χειροπέδες σε δώδεκα για «ζάρια» στη Δράμα

Συνελήφθησαν χθες 22-5-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δώδεκα (12) ημεδαποί, ηλικίας 70, 65, 62, 59, 55, 54, 53, 49, 47, 45, 43 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και περί καζίνων.

«Παραμάγαζο» του ΣΥΡΙΖΑ η Φ.Ε.Ξ.;

Αλγεινή αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, για την ένταξη χρηματοδότησης του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φ.Ε.Ξ.» από το Υπουργείο Πολιτισμού, «κατόπιν ενεργειών» των τριών Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Η επιλεκτική και εξόφθαλμη αντιμετώπιση των επιχορηγήσεων, έναντι των άλλων συλλόγων και γενικότερα της πολιτιστικής κίνησης στο Νομό, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χρηματοδοτεί τα «δικά της παιδιά»!

Ο "Κέμπελ" Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ κ. Χατζηθεοδώρου και οι τρείς... Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι όμως έτσι;
Από πού αντλεί αυτό το δικαίωμα ο ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά από πού η ΦΕΞ;
Ποιανού ιδιοκτησία είναι η ΦΕΞ;
Με ποιανού χρήματα υπάρχει ως Σύλλογος και σε ποιανού ιδιοκτησίες εδράζονται οι δραστηριότητές της;
Διαβάστε την κατάπτυστη ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που εξέδωσε ο «Κέμπελ» κος Χατζηθεοδώρου και υπογράφουν αναγκαστικά οι τρείς βουλευτές, ο οποίοι μάλιστα πρεσβεύουν και το σύνθημα «τελειώνουμε με το παλιό»:
«Μετά από τις συντονισμένες και επίμονες προσπάθειες των Βουλευτών και της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ξάνθης, εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση της ΦΕΞ από το Υπουργείο Πολιτισμού, για την κάλυψη μέρους των τρεχουσών αναγκών του Μουσείου και την έκδοση του καταλόγου του.
Σε καιρούς οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, η παιδεία και ο πολιτισμός μπορούν να προσφέρουν ελπίδα και ανάταση πνευματική και ψυχική στην κοινωνία.
Η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης αποτέλεσε από το 1952 φορέα ανάπτυξης της ποιότητας ζωής στην περιοχή του Ν. Ξάνθης. Ήταν αυτονόητο λοιπόν για εμάς να προσφέρουμε αρωγή και υποστήριξη σε μία σημαντική κοιτίδα πολιτισμού στην περιοχή.
Θα σταθούμε δίπλα, σταθερά και προσηλωμένοι, σε κάθε προσπάθεια  διατήρησης  και διάδοσης της παράδοσης και   του πολιτισμού.
Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ξάνθης :
Γιαννακίδης Στάθης
Ζεϊμπέκ Χουσεΐν
Στογιαννίδης Γρηγόρης
H   ΝΕ  Ξάνθης»

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΦΕΞ;
Το ερώτημα απευθύνεται στην Φιλοπρόοδη Ενωση Ξάνθης και οφείλει να απαντήσει άμεσα, άλλως αποδέχεται τον ρόλο του «κομματικού παραμάγαζου του ΣΥΡΙΖΑ»:

Η όποια ιδιοκτησία ή χρήση έχει η Φ.Ε.Ξ. σε ακίνητα δεν μπορούν να αποτελούν κομματική "στέγη" οποιουδήποτε.
Η Φ.Ε.Ξ. ανήκει στους Ξανθιώτες και μόνο σε αυτούς

-Με ποιο δικαίωμα και κάτω από ποιες συγκεκριμένες διαδικασίες, απέκτησε το ελεύθερο ένα πολιτικό κόμμα, και μάλιστα κυβερνών, να εκμεταλλεύεται την αυτονόητη υποχρέωση του κράτους να στηρίζει το έργο πολιτιστικών συλλόγων και να το παρουσιάζει ως «εργο βουλευτών»; Ποια παιχνίδια παίζονται στο εσωτερικό της Φ.Ε.Ξ.;
Αναμένουμε την απάντηση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Δ.Σ., με ονομαστικές αναφορές και όχι «συμβούλιο δια περιφοράς» όπου το κείμενο θα έχει συγγράψει ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και θα αποδέχονται οι «εκλεγμένοι» στο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Άλλως, θα προβούμε εμείς στη δική μας έρευνα, διότι η Φ.Ε.Ξ. ανήκει στους πρωτεργάτες της και ιδρυτές της, σε όλους τους Ξανθιώτες και σε κανένα κόμμα!

Υπεγράφη το Σύμφωνο Φιλίας μεταξύ Δήμου Αβδήρων και της πόλης Ludwigshafen - Nördliche Innenstadt της Γερμανίας


Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00 πμ., σε μικρή τελετή στην Αίθουσα του Μουσείου Παραδοσιακών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών στην Γενισέα, υπογράφηκε Σύμφωνο Φιλίας & Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αβδήρων και της πόλης Ludwigshafen - Nördliche Innenstadt της Γερμανίας.
Το Σύμφωνο Φιλίας & Συνεργασίας εκ μέρους του Δήμου Αβδήρων υπογράφηκε από τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Τσιτιρίδη και από τον κ. Antonio Priolo -Ortsvorsteher- της πόλης Ludwigshafen-Nördliche Innenstadt της Γερμανίας, παρουσία Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου και Αντιπροσωπίας της Γερμανικής πόλης, μεταξύ της οποίας περιλαμβάνονταν και ο ομογενής αξιωματούχος κ. Γεώργιος Βασιλειάδης με καταγωγή από τα Άβδηρα.

Συγκέντρωση και πορεία απο το ΠΑΜΕ Ξάνθης το απόγευμα της Κυριακής


Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία και δυναμική πορεία στις γειτονιές της Ξάνθης πραγματοποίησαν οι ταξικές δυνάμεις το απόγευμα της Κυριακής 22 Μάη. 
Με συνεχή συνθήματα όπως: «Αυτά τα μέτρα, αυτή η πολιτική δεν παίρνουν διορθώσεις αλλά ανατροπή», «Εργάτη νέε το ΠΑΜΕ σε καλεί σου κήρυξαν τον πόλεμο πολέμα τους κι εσύ», «Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» οι συγκεντρωμένοι κάλεσαν το λαό της Ξάνθης να   μη δεχτεί τη νέα εξαθλίωση,να μην εγκλωβιστεί ξανά στις ψεύτικες ελπίδες και στις κάλπικες υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι περάσαμε τα δύσκολα.

42χρονος βίασε 56χρονη στη Δράμα. Χειροπέδες στον ημεδαπό δράστη


Συνελήφθη στις 20-5-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και απείθεια.
Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 20ης Μαΐου, στην πόλη της Δράμας, ο 42χρονος πλησίασε μία 56χρονη ημεδαπή και με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Με 153 «Ναι» πέρασε το Πολυνομοσχέδιο. Παραιτήθηκε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου


Με 153 ψήφους, υπερψηφίστηκε εχθές επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με τις επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων.
Μάλιστα έκπληξη προκάλεσε η παραίτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου, η οποία μάλιστα καταψήφισε τα άρθρα για το νέο Ταμείο Αξιοποίησης και Επενδύσεων της Δημόσιας Περιουσίας και τον δημοσιονομικό «κόφτη».
Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι 153 βουλευτές της συγκυβέρνησης, μεταξύ των οποίων και οι τρείς Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, κατά οι 145 βουλευτές της αντιπολίτευσης ενώ απουσίαζαν οι κ. Άδωνις Γεωργιάδης από τη Νέα Δημοκρατία και Γρηγόρης Ψαριανός από το ΠΟΤΑΜΙ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ Βασιλική Κατριβάνου ανακοίνωσε την παραίτηση της από βουλευτής με ανάρτησή της που δημοσιοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook με τίτλο: «Παραίτηση».
Κατά τη χτεσινοβραδινή ψηφοφορία στη Βουλή, η κ. Κατριβάνου (Β' Περιφέρεια Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ) ψήφισε «ναι» επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο, αλλά καταψήφισε το άρθρο για το Ταμείο Αξιοποίησης και Επενδύσεων της Δημόσιας Περιουσίας και την τροπολογία που αφορά την Αυτόματη Δημοσιονομική Προσαρμογή.

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στο Νευροκόπι την Κυριακή. Αμυδρά αισθητός και στη Ξάνθη


Με διαφορά 12 λεπτών, σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής 22 Μαιού 2016, οι δύο σεισμικές δονήσεις κοντά στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Δονήσεις οι οποίες, έγιναν αμυδρά αισθητές και στη δική μας περιοχή, χωρίς ωστόσο κανείς να ανησυχήσει ιδιαίτερα καθώς το επίκεντρο αυτών εντοπίστηκε στο Νευροκόπι.

Σοκ!! Αρχιμανδρίτης ασελγούσε σε 5χρονο! Το χρονικό της υπόθεσης και τα όσα καταθέτει ο ανήλικος


Σοκ σε όλο το πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση της εφημερίδας «Φωνή της Ροδόπης» που αφορά στον Αρχιμανδρίτη ο οποίος ασελγούσε σε βάρος ενός 5χρονου παιδιού.
Ανατριχίλα και αποτροπιασμό όμως προκαλεί το έγγραφο της κατάθεσης ανηλίκου σε Πταισματοδίκη το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια  καταγγελία η  οποία σύμφωνα με την «Φωνή της Ροδόπης» «είναι τρομακτική και αφορά Αρχιμανδρίτη της Βορείου Ελλάδος ο οποίος καταγγέλλεται ότι μαζί με έναν ακόμη άντρα παρενόχλησε σεξουαλικά έναν 5χρονο μέσα στο μοναστήρι του!!!».
Θα πρέπει να σημειώσουμε αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ότι «η καταγγελία δεν έγινε στις δικαστικές Αρχές Κομοτηνής αλλά άλλης πόλης της Β. Ελλάδος, όμως θεωρούμε σκόπιμο να τη δημοσιεύσουμε καθώς ο Αρχιμανδρίτης που καταγγέλλεται έχει στενότατες σχέσεις με ίδρυμα της Κομοτηνής, στο οποίο φιλοξενούνται και δραστηριοποιούνται δεκάδες ανήλικα παιδιά και ως εκ τούτου η υπόθεση αποκτά σημαντικές προεκτάσεις και στην περιοχή μας»,
«Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί δύο μηνύσεις, μία τον Σεπτέμβριο του 2014 και μία συμπληρωματική τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, οι οποίες -άγνωστο για ποιο λόγο και παρά τις σχετικές αιτήσεις- ακόμα δεν έχουν συγχωνευθεί ενώ αξιοπερίεργο είναι ότι δικηγόροι εμφανίζονται και -ξαφνικά- εξαφανίζονται ενώ υψηλόβαθμοι ρασοφόροι και πρώην αεροπαγίτες διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την εντιμότητα του καταγγελλόμενου Αρχιμανδρίτη, χωρίς καν να γνωρίζουν την υπόθεση.
Την ίδια ώρα η διερεύνηση της καταγγελίας εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμα στο προκαταρκτικό στάδιο, παρά τη σοβαρότητά της.»


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ
Τα γεγονότα, σύμφωνα με τα όσα καταθέτουν οι μάρτυρες, ξεδιπλώνονται ως εξής:

10 Ιουλίου 2014: Η Άννα Σ., αλβανικής καταγωγής, μητέρα τριών παιδιών, παίρνει τα δύο από αυτά, 4,5 και 3 ετών, και με τη συνοδεία ενός φιλικού ζευγαριού κατευθύνεται προς την Ιερά Μονή…, η οποία απέχει περίπου μιάμιση ώρα από το σπίτι της, προκειμένου να συναντήσει τον ηγούμενο αυτής Αρχιμανδρίτη … Η μητέρα επιστρέφει με τα παιδιά στη 01.00 τα ξημερώματα. Την επόμενη ημέρα, η γιαγιά των παιδιών παρατηρεί ότι ο 4χρονος δείχνει πολύ στενοχωρημένος και είναι σιωπηλός.
Όταν η γυναίκα τον ρωτάει τι έχει, εκείνος, όπως ισχυρίζεται η ίδια και ο πατέρας του παιδιού, της απαντά ότι «πήγαν στον γέροντα, ότι δεν πέρασαν καλά και ότι δεν του αρέσουν αυτοί», ενώ στη συνέχεια, αναφερόμενος στο ζευγάρι που τους συνόδευσε, λέει ότι ο άνδρας συνέχεια τον έπιανε στα απόκρυφα σημεία του και επειδή δεν ήθελε, τον χτύπησε και τον κλείδωσε στο αμάξι, χωρίς η μητέρα του που ήταν παρούσα να κάνει κάτι.\

14 Ιουλίου 2014: Τέσσερις ημέρες μετά το περιστατικό και ενώ η γιαγιά και ο πατέρας των παιδιών ρωτούν τη μητέρα επίμονα να τους πει τι έχει συμβεί, εκείνη φεύγει για τέσσερις ημέρες από το σπίτι και, όπως ισχυρίζεται ο πατέρας, πηγαίνει στην Αλβανία.
Επιστρέφει στις 18 Ιουλίου και, σύμφωνα με τη σχετική μήνυση, μερικές ημέρες αργότερα και κάτω από την πίεση των συνεχών ερωτήσεων για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 10ης Ιουλίου, η Άννα Σ. του επιτίθεται την ώρα που κοιμάται και τον χτυπά στο πρόσωπο.
Αργότερα φεύγει και έκτοτε δεν επιστρέφει ποτέ.
Μετά το περιστατικό, ο Νίκος Γ. καταθέτει μήνυση κατά της συζύγου του για εγκατάλειψη τέκνων και συζυγικής στέγης.

26 Ιουλίου 2014: Μερικές ημέρες αργότερα, η Άννα Σ. καταθέτει και εκείνη μήνυση κατά του συζύγου της και ισχυρίζεται ότι εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη γιατί την είχε χτυπήσει. Την ίδια μέρα, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Γιαννιτσών, στο οποίο παρίσταται ως βασικός μάρτυρας ο ιδιώτης που καταγγέλλεται από τον 4χρονο για ασέλγεια, βγάζει απόφαση με την οποία διατάζει τη μετοίκιση της μητέρας (η οποία ήδη έχει φύγει από το σπίτι) και των παιδιών, και την παραμονή αυτών στο σπίτι του φιλικού ζευγαριού (!) που την 10η Ιουλίου τούς είχε συνοδεύσει στο μοναστήρι.

28 Αυγούστου 2014: Το δικαστήριο βγάζει προσωρινή διαταγή, σύμφωνα με την οποία τα παιδιά θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι του φιλικού ζευγαριού μαζί με τη μητέρα τους.
Ο πατέρας ζητεί από το δικαστήριο να εξεταστεί ο 4χρονος, καθώς υποστηρίζει ότι από εκείνη τη
ν ημέρα είναι μονίμως σκυθρωπός και δεν θέλει να πλησιάσει τη μητέρα του. Το αίτημά του όμως δεν γίνεται δεκτό, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να μην επιτρέψει στα παιδιά να φύγουν από το πατρικό τους σπίτι.
Για αυτόν τον λόγο τού ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση δικαστικής απόφασης και αρπαγή ανηλίκου. Εκείνος, από τη μεριά του, λέει ότι αρνείται να επιτρέψει στα παιδιά του να μείνουν στο σπίτι του ανθρώπου που ο μεγαλύτερος γιος καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 και ενώ η μητέρα λείπει από το σπίτι περίπου έναν μήνα, τόσο η θεία όσο και η γιαγιά, αλλά και ο πατέρας των παιδιών, υποστηρίζουν ότι ο μεγαλύτερος γιος 4,5 ετών αρχίζει να νιώθει πιο άνετα και να ανοίγεται περισσότερο.

ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ
«Το καλοκαίρι που μας πήγανε στον γέροντα, ο γέροντας με φίλησε στο στόμα και εγώ τον κλότσησα και η μαμά με μάλωσε και με χτύπησε. Μετά με κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο με παιχνίδια πρώτα με την Ε. (η σύντροφος του άνδρα που καταγγέλλεται για ασέλγεια) και μετά μόνο μου, και ήρθε ο γέροντας και μου έβγαζε τη γλώσσα και μου έπιανε το π… και μου βάζε το δάχτυλό του στον π.. μου και εγώ φώναξα βοήθεια και ήρθε ο ψηλός με το μουστάκι (ο άνδρας που καταγγέλλεται για ασέλγεια), με κοπάνησε στο κεφάλι και με κλείδωσε στο αμάξι.
Μετά από ώρα ήρθε πάλι ο ψηλός με το μουστάκι στο αμάξι και εγώ… και μου έπιανε το π… και έβγαλε το δικό του π.. έξω να μου το βάλει στο στόμα και εγώ φώναξα βοήθεια και βγήκα από το αμάξι και κρύφτηκα από κάτω και μετά ήρθε η μαμά με μάλωσε να βγω από το αμάξι και μετά με μάλωσε η μαμά να μην τα πω αυτά σε κανέναν, γιατί θα με σκοτώσουν στο ξύλο».

Η ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ
«Ένας πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου -ο γιος του οποίου μάλιστα είναι ο νομικός παραστάτης του Αρχιμανδρίτη-, δύο Μητροπολίτες, ένας Αρχιμανδρίτης, ένας Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ένας ιεροδιάκονος, ένας διάκονος, ένας ιερομόναχος, μία μοναχή και ένας συνταξιούχος εκπαιδευτικός βεβαιώνουν και -κάποιοι εξ αυτών- καταθέτουν ότι οι καταγγελίες κατά του Αρχιμανδρίτη είναι ψευδείς και συκοφαντικές, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα καταπέσουν.
Μάλιστα, ο πρώην Αρεοπαγίτης με συστατική του επιστολή διαβεβαίωνε για το ήθος του Αρχιμανδρίτη, τονίζοντας σε αυτήν ότι ο καταγγελλόμενος ήταν επί πολλά έτη πνευματικός τόσο του ιδίου όσο και των παιδιών του, τον φιλοξενούσε σπίτι του και ποτέ δεν υπέπεσε στην αντίληψη του κάτι το μεμπτό.
Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον ότι μετά τις βεβαιώσεις των παραπάνω προσώπων, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο (!!!) καθώς φαίνεται να «εξαφανίστηκαν» από τον φάκελο της δικογραφίας σημαντικά έγγραφα όπως αυτό που παρουσιάζει  η «Φωνή της Ροδόπης» αλλά και βεβαιώσεις παιδοψυχολόγων.
Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση του πατέρα του ανήλικου ο οποίος προσέφυγε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αποτέλεσμα να δοθεί εκ νέου εντολή προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι αρμόδια για να κρίνει την αλήθεια είναι η Δικαιοσύνη και μόνο, τα αντανακλαστικά όμως της οποίας θα πρέπει να είναι ταχύτερα σε τέτοιου είδους περιπτώσεων».
Ο φάκελος με όλα τα έγγραφα και τις καταγγελίες που έχει συλλέξει η «Φωνή της Ροδόπης» παραμένουν στη διάθεση των δικαστικών Αρχών.