Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Απάτη μέσω διαδικτύου στη Δράμα. Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση


Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εχεδώρου Θεσσαλονίκης, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 18χρονου ημεδαπού.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου ημεδαπού, για απάτη.
Αναλυτικότερα, πρωινές ώρες της 11-5-2016, ο 18χρονος εντόπισε αγγελία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου και επικοινώνησε διαδικτυακά μαζί του.

Οδοιπορικό στα μνημεία του Νομού Ξάνθης. 23 και 28 Μαΐου οι «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2016»


Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης και o Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής σας προσκαλούν στις κοινές εκδηλώσεις τους στο πλαίσιο της επετειακής δράσης «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2016». 

Ναρκωτικά σε Ροδόπη, Καβάλα και Δράμα

Συνελήφθησαν χθες 19-5-2016 και σήμερα 20-5-2016, στους νομούς Ροδόπης, Καβάλας και Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Καβάλας και Δράμας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 36, 33, 26 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Χειροπέδες σε οκτώ για...«Πόκερ» στη Δράμα


Συνελήφθησαν χθες 19-5-2016 το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, οκτώ (8) ημεδαποί, ηλικίας 50, 47, 45, 28, 26, 23, 22 (άντρες) και 42 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί παιγνίων και περί καζίνων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφενείο), όπου εντόπισαν τον 50χρονο ιδιοκτήτη του, να έχει οργανώσει τη διενέργεια του τυχερού - απαγορευμένου παιγνίου «ΠΟΚΕΡ», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν οι υπόλοιποι δράστες και ο ίδιος.

«Το τρένο του χτες»: Το νέο βιβλίο του Ξανθιώτη Αναστάσιου Τσορλίδη

«Μπορεί να έχουν περάσει τριάντα ολόκληρα χρόνια αλλά θα μου μείνουν αξέχαστες
οι πολιτικές συγκεντρώσεις του κυρίου Φαϊκογλου στην περιοχή μας και ειδικά αυτές που έγιναν παραμονές Εθνικών εκλογών του 1985.
Η εξέδρα είχε στηθεί στο περίπτερο του κυρ Γιάννη, ακριβώς μπροστά στον πιο εμπορικό δρόμο της συνοικίας μας, την οδό Δράμας.

Σύμφωνο Φιλίας μεταξύ Δήμου Αβδήρων και της πόλης Ludwigshafen της Γερμανίας

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων, σας προσκαλούν στην τελετή υπογραφής του Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αβδήρων και της πόλης Ludwigshafen - Nördliche Innenstadt της Γερμανίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 και ώρα 12.00 πμ στην αίθουσα του Μουσείου Παραδοσιακών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών στη Γενισσέα.

Σοκ στη Ξάνθη. Απαγχονισμός 59χρονου στη γέφυρα των Πηγαδίων


Θρήνο στη Ξάνθη, σκόρπισε η είδηση του απαγχονισμού, γνωστού στην τοπική κοινωνία της περιοχής προσώπου, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, από την παλιά γέφυρα των Πηγαδίων.
Πρόκειται για έναν άνδρα 59 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο και με τα όσα επιβεβαιώνει στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ο Διευθυντής Αστυνομίας Ξάνθης κ. Ευάγγελος Γκίκας «ο απαγχονισμός έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής».
«Ο 59χρονος, ήταν κρεμασμένος στην παλιά στενή γέφυρα των Πηγαδίων Ξάνθης. Είναι από τη Ξάνθη» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «ερευνούμε από το οικείο περιβάλλον τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε μια τέτοια πράξη και οι οποίοι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είναι μάλλον οικονομικοί. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο βρέθηκε νωρίς το πρωί τόσο ο ίδιος ο Διευθυντής της Αστυνομίας Ξάνθης, μαζί με Αστυνομικούς της Υπηρεσίας, όσο και ο Ιατροδικαστής που διαπίστωσε το θάνατό του.
Η σορός του άτυχου άνδρα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.