Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Με παραιτησεις απειλουν απο το ΠΑΣΟΚ σε πιθανη τοποθετηση Γκαρμπουνη

Το θριλερ στο τοπικο ΠΑΣΟΚ δεν εχει τελειωμο.
Ετσι και ενω το ψηφοδελτιο κατατεθηκε με πεντε ονοματα, τρια απο το ΠΑΣΟΚ και δυο απο ΔΗΜ.ΑΡ., εντουτοις η αδιαφορη ΔΗΜ.ΑΡ. δια του κου Γκαρμπουνη που διατηρει ιδιαιτερα φιλικες σχεσεις με τον κ. Καραλιδη, βαζει θεμα ποσοστωσης πανελλαδικα και ζητα εδω να εχει την πρωτη θεση.
Ο Γραμματεας της Ν.Ε. Χρ. Αμανατιδης τονιζει οτι ολα θα ξεκαθαρισουν αυριο στις 9 το βραδυ οπου θα συγκληθει το ψηφοδελτιο για να επιλεξει επικεφαλη.
Αξιζει να σημειωθει οτι αν επικρατησει η υποψηφιοτητα Γκαρμπουνη για την πρωτη θεση, θα υπαρξουν τουλαχιστον δυο παραιτησεις απο τους ηδη υποψηφιους, γεγονος που θα επιβαλλει στη Νομαρχιακη να βρει αναπληρωτες τους...
Η αυριανη Δευτερα θα ειναι η πιο σημαντικη και η πιο παρασκηνιακη μερα για το τοπικο ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανεστης Αντωνιαδης επικεφαλης στο ΠΑΣΟΚ

Ο Ανεστης Αντωνιαδης εκλεισε να ειναι ο επικεφαλης του ψηφοδελτιου του ΠΑΣΟΚ στην Ξανθη, με δευτερο τον κ. Γκαρμπουνη απο τη ΔΗΜ.ΑΡ.
Σε λιγο εκτενες ρεπορταζ.

«Αδιέξοδη» η συνεδρίαση της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης. Εντάσεις και αντεγκλήσεις.


«Άκαρπη» απέβει η προσπάθεια συνεννόησης μεταξύ των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, αλλά και του διευρυμένου οργάνου εκλογικού Αγώνα.
Εκτός της έλλειψης απαρτίας, υπήρξε και έλλειψη συνεννόησης και τελικώς το...«μπαλάκι» δόθηκε στην Κεντρική επιτροπή Υποψηφιοτήτων, της οποίας ο Γραμματέας Ανδρέας Σπυρόπουλος, καλείται να δώσει την τελική λύση, για την σύνθεση του ψηφοδελτίου στην Ξάνθη.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι....


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Τοπικό Τμήμα Ξάνθης σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης διοργάνωσαν το πρωί της Κυριακής Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5.000 μέτρων και Μαθητικό Αγώνα Δρόμου Μαθητών Δημοτικού 1.000 μέτρων με το σύνθημα«Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός–Τοπικό Τμήμα Ξάνθης-Όσο υπάρχουν άνθρωποι-Τρέχουμε μαζί για το Συνάνθρωπο», προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα, φάρμακα, ιματισμός, σχολικά είδη και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας και της ευρύτερης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

«Χαιρετίσματα….στην εξουσία» έστειλε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου


Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, έστειλε εχθές το βράδυ από την πόλη της Ξάνθης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο και με κομμάτια αξέχαστα και αγαπημένα ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
Η Πλατεία Μητροπόλεως γέμισε με μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι σιγοτραγουδούσαν αγαπημένα κομμάτια του Βασίλη, του…δικού τους Βασίλη, ο οποίος άνοιξε την μεγάλη του αγκαλιά και τους… «έκλεισε» μέσα.

Σε εξέλιξη έκτακτη συνεδρίαση Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης


Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, προκειμένου να αποφασιστεί, μετά το χθεσινό «ναυάγιο» στην επιτροπή της Αθήνας, το ποια θα είναι η σύνθεση του ψηφοδελτίου στην Ξάνθη.