Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Τι ζητά "καναλάρχης" με Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα δικαστήρια;

Καθημερινή και σε επίπεδο συντεταγμένης πλέον συνεργασία, βρίσκεται ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, συνεπώς και οι Βουλευτές του, με τοπικό τηλεοπτικό κανάλι!
Η ταύτιση και η συνεργασία είναι σε τέτοιο βαθμό που η Νομαρχιακή Ξάνθης του κυβερνώντος κόμματος κάνει τα αδύνατα δυνατά να παρέχει τη στήριξη σε όλα τα επίπεδα, οικονομικό - πολιτικό και τώρα οι φήμες θέλουν στήριξη και σε νομικό (;) επίπεδο!




Δεν εξηγείται αλλιώς η συνεύρεση - συνάντηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κου Ζεϊμπεκ με τον "καναλάρχη", μέτοχο της μιας Α.Ε.  έξω απο το Δικαστικό Μέγαρο σήμερα περι τη 1 το μεσημέρι, φαινόμενο που έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν δημιουργώντας πολλές "ερμηνείες". Πάντως το εν λόγο τηλεοπτικό καναλι όσο και η φυλλάδα που εκδίδει έχουν πλειάδα δικαστικών εμπλοκών και καταδικαστικών αποφάσεων.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας τις γνωστές του "Κεμπελικές" μεθόδους του, και κάνοντας χρήση την άριστη σχέση σε επίπεδο εξάρτησης με το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης, παρεμβαίνει σε όλα τα επίπεδα, θέλοντας έτσι να επιβάλλει τους δικούς όρους στο πολιτικό παιχνίδι.
Το ερώτημα είναι τι κάνει ο "εταίρος" στην κυβέρνηση τοπικά, δηλαδή οι ΑΝ.ΕΛ. και τι κάνουν τα άλλα κόμματα στο φαινόμενο της "ωμής" παρέμβασης του ΣΥΡΙΖΑ;
Αναμένουμε απαντήσεις, εάν υπάρχουν βέβαια...