Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Διαλύεται το...Νοσοκομείο της Ξάνθης (;)

Ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, με αφορμή την απόφαση του αρμόδιου ΥΠΕαρχη κ. Πλωμαρίτη να διατεθεί επικουρικός γιατρός του Νευρολογικού Τμήματος του ΓΝΞ για κάλυψη ενεργών εφημεριών της υποστελεχωμένης Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας, εξέδωσε ο Δημήτρης Νικηφορίδης, Διευθυντής της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωσή Ιατρού-Νευρολόγου αναφέρει:

«Φθινοπωρινές αιμοδοσίες Αγάπης για το 2015»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ενημερώνει τους συμπολίτες μας ότι από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν οι ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ 2015.

Στις 1 Νοεμβρίου ξεκινά το δεκαήμερο των εκπτώσεων

Δεκαήμερο εκπτώσεων ξεκινάει τις επόμενες ημέρες στα εμπορικά καταστήματα όλης της χώρας.
Συγκεκριμένα, οι εκπτώσεις ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου 2015 και θα ολοκληρωθούν στις 10 Νοεμβρίου.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης. Εντεταλμένος για την πολιτική προστασία ο Παναγιώτης Ταρενίδης

Οριστικοποιήθηκαν απο τον Δήμαρχο Ξάνθης, όπως όλα δείχνουν τα νέα ονόματα που θα αναλάβουν τα καθήκοντα των τεσσάρων Αντιδημάρχων Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, Δέσποινας Παρτσαλίδου, Απόστολου Αγκόρτσα και Φερντούν Χασάν Ογλού.

Σύλληψη 38χρονου για κατοχή ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη χθες (26-10-2015) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και κατοχή ναρκωτικών.

Ελένη Κίτσου:«...Να νεκρώσουμε τη Θράκη, αφού...νεκρούς μας θέλετε έτσι και αλλιώς...»

Εισήγηση στους εκπροσώπους όλων των παραγωγικών δυνάμεων που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας, σχετικά με τις κινητοποιήσεις που οφείλουν να κάνουν απέναντι «στη δυσμενή οικονομική κατάσταση που επιβάλλουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις» κατέθεσε χθες το μέλος του ΕΒΕ Ξάνθης, Ελένη Κίτσου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο.
Πιο συγκεκριμένα η εισήγηση της κ Κίτσου αναφέρει:

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: προσοχή στα απατηλά μηνύματα που λαμβάνουν τα....smartphones

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης, για την αποφυγή εξαπάτησης του κοινού, ενημερώνει τους πολίτες ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έξαρση αποστολής απατηλών μηνυμάτων, μέσω γνωστής εφαρμογής «messenger», σε μεγάλο αριθμό κατόχων έξυπνων κινητών τηλεφώνων.

Σύνταξη: Κατάργηση της εξόδου με 10.000 ημέρες ασφάλισης πριν τα 67 έτη

Ανατροπή - σοκ, κρύβει το η τελική Υπουργική Απόφαση ΓΙΑ ΤΑ Νέα Όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, καθώς με παρέμβαση της τελευταίας στιγμής, η πλευρά των δανειστών άλλαξε το αρχικό σχέδιο, καταργώντας ουσιαστικά την έξοδο με 10.000 ημέρες ασφάλισης από το ΙΚΑ σε ηλικίες πριν από το 67ο έτος !

Διήμερη συνάντηση σε Δράμα και Ξάνθη, για το έργο «Gimmie Καταφύγιο»

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου «Gimmie Καταφύγιο» διοργανώνει Διήμερη Συνάντηση του Διασυνοριακού Δικτύου του έργου '' GIMMIE ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ '' /κοινή στρατηγική για την κοινωνική προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων / Κοινή στρατηγική κοινωνικής προστασίας ευπαθών ομάδων »του Προγράμματος Διασυνοριακής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα - Βουλγαρία 2007-2013. 

Κατάληψη στα Δημαρχεία της χώρας στις 4 Νοεμβρίου


Πανελλαδική ημέρα συμβολικής κατάληψης των Δημαρχείων όλης της χώρας η 4η Νοεμβρίου και έτσι η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α, κοινοποιεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την αφίσα, η οποία αναφέρει οτι «η λεπίδα ... έρχεται. Αρκετά πληρώσαμε. Αγωνιζόμαστε τώρα και όλοι μαζί στις νέες μειώσεις των μισθών, στην κατάργηση της κοινωνικής ασφάλισης, στις ιδιωτικοποιήσεις και στη διάλυση των Ο.Τ.Α
"Να σημειώσουμε οτι την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, τα Δημαρχεία της χώρας θα καταληφθούν απο τις 10.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι.