Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Έως τις 26 Αυγούστου, οι αιτήσεις για επισιτιστική βοήθεια στο Δήμο Τοπείρου

Ο Δήμος Τοπείρου ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων από τους δυνητικά ωφελούμενους του Ε.Π Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το ΤΕΒΑ, έως τις 26 Αυγούστου 2015.
Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά στο www.idika.org.gr/teba/
Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.
Η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους». Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να απευθύνονται στο για να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους με: 1. ΑΦΜ, 2. ΑΜΚΑ, 3. Αστυνομική Ταυτότητα, 4. Ε1 και Ε9 του 2015 (φορολογικο έτος 2014), και 5. κωδικό TAXIS. ΠΡΟΣΟΧΗ : Όσοι δεν έχουν υποβάλλει τη φορολογική τους δήλωση έτους 2015 (φορολογικο έτος 2014), δεν μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Read more: ΗΔΙΚΑ: Οδηγίες για το πρόγραμμα επισιτιστικής συνδρομής ΤΕΒΑ.