Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

«Πατάει το γκάζι» η Skoda Ξάνθη εν όψει ΑΕΚ

Σε φουλ ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η χθεσινή απογευματινή προπόνηση της Skoda Ξάνθης εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague ενάντια στην ΑΕΚ.Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του νέου αποκτήματος της ομάδας, Ντάνι Νιέτο. Το τεχνικό επιτελείο έδωσε το βάρος του σε τεχνικές ασκήσεις, στην αμυντική τακτική και επιθετική ανάπτυξη, όπως επίσης και στην κατοχή της μπάλας αλλά και στα τελειώματα των φάσεων.

ΑΥΤΟΙ ΘΑ «ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ» ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ
Χθες πραγματοποιήθηκε και ο ορισμός των διαιτητών για την δεύτερη αγωνιστική, με τον Γιώργο Κύζα από τον σύνδεσμο Δράμας να αναλαμβάνει την διαιτησία του αγώνα στο «Skoda Ξάνθη Αρένα». Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Γεωργιάδης από τον σύνδεσμο Κοζάνης και Γιάννης Σίπκας από τον σύνδεσμο Πέλλας, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ όλοι οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν, πρέπει να έχουν μαζί τους και την Αστυνομική Ταυτότητά τους, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.