Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ο Σάββας Μελισσόπουλος "αδειάζει" τη νεα ηγεσία της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια

Με την αντιστοίχηση των πεπραγμένων της δικής του διοίκησης και της σημερινής, όπου τότε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα κάλυψης των θέσεων εκπαιδευτικών στα σχολεία του νομού και ιδιαίτερα στα μειονοτικά, απάντησε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο facebook, ο Σάββας Μελισσόπουλος.


 Ο κ. Μελισσόπουλος που σήμερα κατέχει θέση Συμβούλου στην Πρωτοβάθμια, έχοντας διατελέσει στο "τιμόνι" της Περιφερειακής Διεύθυνσης και γνωρίζοντας τον τρόπο που πρέπει να μεριμνά ένας Διευθυντής στη θέση αυτή, έσπευσε να καυτηριάσει έως και να στηρίξει την κατάληψη που έγινε στο Μειονοτικό Σχολείο σήμερα.

Γράφει λοιπόν:

"Πέρυσι:
22 Σεπτεμβρίου 2014: Προσλήφθηκαν 61 συνάδελφοι αναπληρωτές απόφοιτοι της ΕΠΑΘ που εργάστηκαν στις Πρωτοβάθμιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στο μειονοτικό πρόγραμμα των Μειονοτικών Σχολείων της Θράκης!!Φέτος:
21 Οκτωβρίου 2015: Ένα μήνα μετά την περσινή ημερομηνία πρόσληψης, ακόμη δεν έχουν προσληφθεί οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι αναπληρωτές - ΠΕ 73 (απόφοιτοι ΕΠΑΘ) - που πρόκειται να εργαστούν στα Μειονοτικά Σχολεία της Θράκης,με αποτέλεσμα οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί να διαμαρτύρονται έντονα..
Τα αποτελέσματα των έργων μας κάποιες φορές ίσως αργούν να φανούν, αλλά πάντα δίνουν, στον κατάλληλο χρόνο, τις πιο πειστικές απαντήσεις!!"