Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Τέσσερις από τους έξι Αντιδημάρχους του…«παραίτησε» ο Δήμαρχος Ξάνθης

Τέσσερις από τους…έξι αντιδημάρχους του….«παραίτησε» ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και πιο συγκεκριμένα τους Απόστολο Αγκόρτσα, Μανώλη Τσέπελη, Δέσποινα Παρτσαλίδου και Φερντούν Χασάν Ογλου, προκειμένου να τους αντικαταστήσει και έτσι να αναλάβουν και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του καθήκοντα αντιδημάρχου Δόμησης, «Υπεραντιδημάρχου»…τεχνικών υπηρεσιών, Πρόνοιας -Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Αθλητισμού αλλά και Καθαριότητας, αντίστοιχα.


«ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ»
«Ο Δήμαρχος αποφασίζει σε αυτή την περίπτωση, αλλά εγώ συμφωνώ απολύτως σε όλες τις αποφάσεις του. Είναι απόλυτα σωστή η πράξη του» αναφέρει στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ο Απόστολος Αγκόρτσας, επισημαίνοντας ότι «ο Δήμαρχος λειτούργησε αντικειμενικά και από εκεί και πέρα έχουμε άλλα τέσσερα χρόνια μπροστά μας. Δεν είναι σωστό και δίκαιο να περάσουμε όλοι από κάποιες θέσεις και να δοκιμαστούμε στην κοινωνία;»





«ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ Η…ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ»
«Δεν ξέρω τίποτα. Αυτά τα ξέρει ο Δήμαρχος. Άλλωστε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την αντικατάστασή μου» αναφέρει από την δική του πλευρά ο Μανώλης Τσέπελης, υπογραμμίζοντας ότι «εξάλλου η παραίτησή μου είναι δηλωμένη εγγράφως, από την πρώτη κιόλας ημέρα που έγινα αντιδήμαρχος.»





«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΙ»
«Ο Δήμαρχος αποφάσισε στο δεκατετράμηνο επάνω που διανύσαμε κάποιες αλλαγές. Ο συνδυασμός μας είναι νέος και έχει νέους ανθρώπους και έτσι ο Δήμαρχος θέλει να δώσει την ευκαιρία σε αυτούς να αναλάβουν καθήκοντα ως αντιδήμαρχοι» τονίζει η Δέσποινα Παρτσαλίδου, σημειώνοντας ότι «είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με αυτό. Είμαστε μια παράταξη, μια ομάδα και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους νέους αντιδημάρχους.»



«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ…»
«Είναι μια απόφαση του Δημάρχου και κατ επέκταση σεβαστή. Στο Δήμο είμαστε όλοι μια ομάδα και θα συνεχίσουμε το έργο μας, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι Αντιδήμαρχοι και ποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ανεξάρτητα από τον…ρόλο που έχει ο καθένας από εμάς» υπογραμμίζει ο Φερντούν Χασάν Ογλού, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει καμία διαφορά. Δουλεύουμε ομαδικά οπότε θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι προσπαθώντας να καλύψουμε τα κενά και να λύσουμε τα προβλήματα της πόλης μας.»
Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ σήμερα αναμένεται να γίνει η παράδοση-παραλαβή των καθηκόντων των…τεσσάρων. Ωστόσο για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα των νέων Αντιδημάρχων, η ορκωμοσία των οποίων θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.