Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Στην...ουρά οι Ξανθιώτες για να παραδώσουν πινακίδες. Κοσμοσυρροή στη ΔΟΥ Ξάνθης


«Προσκύνημα στα…Ιεροσόλυμα.» αυτή είναι η μόνο φράση που μπορεί να χαρακτηρίσει την κατάσταση που επικράτησε σήμερα το πρωί στην ΔΟΥ Ξάνθης και πιο συγκεκριμένα έξω από το γραφείο των αυτοκινήτων, αφού μόνο λίγοι δεν ήταν οι Ξανθιώτες που παρέδωσαν πινακίδες των οχημάτων τους, δηλώνοντας ακινησία ή και απόσυρση, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να…αποφύγουν και τα τέλη κυκλοφορίας για το 2016.



Τέλη τα οποία αν δεν αποπληρώσουν έως την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, θα κληθούν να τα….πληρώσουν διπλά.
Έτσι πολλοί προτίμησαν να παραδώσουν σήμερα τις πινακίδες τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μεγάλη ουρά έξω από το γραφείο.
Ουρά η οποία θα συνεχιστεί και αύριο, αλλά ακόμη και την Πέμπτη, αφού πέρα από τους πολλούς που κατάφεραν να εξυπηρετηθούν σήμερα, κάποιοι ήρθαν την τελευταία στιγμή, όταν είχαν τελειώσει ακόμη και τα….χαρτάκια της αναμονής.
Να σημειώσουμε ότι την Πέμπτη 31/12 οι υπάλληλοι της εφορίας θα εξυπηρετούν το κοινό έως τις 12.30 το πρωί, λόγω ημιαργίας.
Συνεπώς, όσοι Ξανθιώτες επιθυμούν να παραδώσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, θα πρέπει να το κάνουν αύριο και όχι την τελευταία στιγμή.
Εξάλλου κανείς δεν γνωρίζει ακόμη, αν θα δοθεί κάποια έστω και ολιγοήμερη παράταση.