Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Τραγικό τέλος 57χρονου στη Ροδόπη. Έδεσε τσιμεντόλιθο στο λαιμό και έπεσε στο λιμάνι

Δένοντας ένα τσιμεντόλιθο στο λαιμό του και πέφτοντας στο λιμάνι Φαναρίου της Ροδόπης, τέλος στη ζωή του έβαλε την περασμένη Δευτέρα ένας 57χρονος συνταξιούχος αστυνομικός.
«Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μέσα στο Λιμένα του Φαναρίου σε βάθος τριών μέτρων. Είχε δεμένο στο λαιμό του ένα τσιμεντόλιθο» εξηγεί στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ο Σημαιοφόρος Λιμενικού Σώματος Απόστολος Κυλίτσης, επισημαίνοντας ότι «η αναζήτησή του ξεκίνησε από την Αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας. Η οικογένειά του μας πληροφόρησε ότι κατά καιρούς πήγαινε στο συγκεκριμένο σημείο για ψάρεμα. Σε εκείνο λοιπόν το σημείο βρέθηκε το αυτοκίνητό του και λίγη ώρα αργότερα τον ανασύραμε από την θάλασσα.»
«Επειδή διενεργείται ακόμη προανάκριση, δεν μπορούμε να δώσουμε παραπάνω στοιχεία» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ωστόσο ότι «από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πρόκειται μάλλον όντως για αυτοχειρία και όχι για κάποια άλλη εγκληματική ενέργεια.»
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το περιστατικό αυτό προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση καθώς ο αυτόχειρας δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό ή άλλο πρόβλημα.