Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Εκλογές ΝΔ: Ομαλή η διαδικασία στο Νομό Ξάνθης. Λιγότεροι αυτή τη φορά οι ψηφοφόροι


Ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα διεξάγεται στο Νομό Ξάνθης ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας με υποψηφίους Προέδρους τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ωστόσο από την ροή των ψηφοφόρων, η οποία είναι ναι μεν σταθερή αλλά όχι τόσο μεγάλη, διακρίνεται ότι τουλάχιστον στο νομό Ξάνθης, έως τις 7 το απόγευμα θα ψηφίσουν λιγότεροι, σε σχέση με τους 3500 περίπου ψηφοφόρους που συμμετείχαν την προηγούμενη Κυριακή.




«Σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής για τη Δημοκρατία. Είναι μια μερά γιορτής για την Νέα Δημοκρατία. Ο καιρός ευτυχώς είναι καλός, υπάρχιε προσέλευση, ήδη έχει περάσει το 55% επί του συνόλου του Νομού Ξάνθης εκ των ψηφισάντων της πρώτης εβδομάδας. Πιστεύω βέβαια ότι δεν θα υπάρξει το 100% μεν, αλλά θέλω να πιστεύω ότι κοντά στο 75% των ψηφοφόρων θα έρθει» αναφέρει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Γιώργος Ιγνατιάδης μιλώντας στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, επισημαίνοντας ότι «είναι επόμενο να είναι λίγο λιγότεροι οι ψηφοφόροι αυτή την Κυριακή γιατί άλλοι βρέθηκαν από την Θεσσαλονίκη στην Ξάνθη, την προηγούμενη φορά και άλλοι γιατί είχαν προτίμηση στους άλλους αρχηγούς ενδεχομένως και δεν θέλουν να συμμετέχουν στην επιλογή των δύο πλέον υποψηφίων.»
«Πιστεύω ότι σήμερα θα υπάρξει μια τελική νίκη του ενός εκ των δύο αρχηγών. Δεν θέλω να κρίνω ποιος θα είναι και τι θα είναι. Εγώ και τους δύο τους θεωρώ εξίσου ικανούς και πιστεύω ότι η αυριανή μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους σαν μια γροθιά όλους μαζί γιατί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να είναι ένας ισχυρός και δυνατός για να μπορέσει να βοηθήσει τη χώρα με τα προβλήματα που την ταλανίζουν καθημερινά» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «αναφορικά με την εκλογική διαδικασία, αυτή είναι πολύ απλή, καθόλου χρονοβόρα, ούτε οικονομικά επιβαρύνεται κανείς, προσέρχεται δείχνει την ταυτότητά του και συμμετέχει στη διαδικασία για την ανάδειξη του εν δυνάμει Πρωθυπουργού της χώρας μας.»