Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Χειροπέδες για κλοπή στην Ξάνθη, ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη και εξαπάτηση ηλικιωμένης στη Δράμα


Δίχως τέλος όπως αναφέραμε πολλές φορές είναι οι συλλήψεις για αδικήματα, άλλοτε μικρότερα άλλοτε μεγαλύτερα στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Κάτι που διαπιστώνει κανείς απο το ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης, σύμφωνα με το οποίο κατά τη διάρκεια του 24ώρου σημειώθηκαν τα εξής:

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Συνελήφθη την 8-1-2016 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό του βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5,9 γραμμαρίων, την οποία, όπως προέκυψε, είχε εισάγει από τη Βουλγαρία. Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και 100 λέβα Βουλγαρίας, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Συνελήφθησαν την 8-1-2016 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημεδαπές, ηλικίας 17 και 15 ετών, διότι εισήλθαν σε οικία της Ξάνθης και αφαίρεσαν 1 τηλεόραση, 1 σόμπα και διάφορα είδη ρουχισμού. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΔΡΑΣΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 2 αγνώστων μέχρι στιγμής δράστιδων, οι οποίες την 8-1-2016 το μεσημέρι, στο Κάτω Νευροκόπι, προσποιούμενες υπαλλήλους της Πρόνοιας, εισήλθαν στην οικία 75χρονης ημεδαπής, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου.