Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Επιβεβαιώνεται η τοποθέτηση Γκοδοσίδη ως Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Ξάνθης

Επιβεβαιώνεται το χθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ» σχετικά με την τοποθέτηση του τέως Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης Γεώργιου Γκοδοσίδη στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ξάνθης.
Πρόκειται για μια άριστη επιλογή, καθώς είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία, με ευρεία απήχηση, ικανό, που θα έχει άριστες σχέσεις με τις Αρχές του τόπου και με όλους τους φορείς, αφού δεν είναι τυχαίο το ότι κατά την αποστράτευσή του, μόνο λίγοι δεν ήταν εκείνοι που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για έναν άνθρωπο που προσέφερε τον καλύτερό του εαυτό στη Αστυνομία της Ξάνθης.
Εφόσον Δήμαρχος Ξάνθης και Αντιδήμαρχοι, κοινώς η Δημοτική Αρχή της Ξάνθης εμπιστευθεί το πρόσωπό του για μια τέτοια καίρια θέση, κάτι που είναι παραπάνω και από δεδομένο σύμφωνα και με τις πληροφορίες της δικής μας εφημερίδας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει τεράστια αλλαγή και αναβάθμιση της Δημαρχιακής αρχής.
Ευχόμαστε οι πληροφορίες αυτές να επιβεβαιωθούν το συντομότερο δυνατό καθώς πρόκειται πραγματικά για ένα αξιόλογο άτομο που μόνο πολλά μπορεί να προσφέρει στον τόπο, μέσα από αυτή τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Ξάνθης.