Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ξανθιώτικο καρναβάλι 2016: Η Βασίλισσα, οι καλλιτέχνες και μια διοργάνωση… «σαν παλιό σινεμά.» Εντός ημερών οι οριστικές αποφάσεις


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, αναφορικά με το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2016, αφού η «πόλη με τα χίλια χρώματα» θα φιλοξενήσει για άλλη μια φορά, πλήθος επισκεπτών, καρναβαλιστών αλλά και καλλιτεχνών που θα πλαισιώσουν την όλη διοργάνωση, η οποία εκτός των άλλων θα έχει και έναν πολλά υποσχόμενο τίτλο. «Σαν παλιό σινεμά.»
Η μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση θα έχει οκτώ στον αριθμό άρματα, ενώ δύο άρματα, θα πλαισιώσουν τους μικρούς….καρναβαλιστές στην παιδική.
Αναφορικά τώρα με τους καλλιτέχνες, αν και αυτοί θα ανακοινωθούν επίσημα, μετά και από τις οριστικές αποφάσεις που θα λάβει στη συνεδρίασή του το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως την ερχόμενη Παρασκευή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας, την διοργάνωση θα πλαισιώσουν νεανικά συγκροτήματα.
Μάλιστα, αναφορικά με την βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού, αυτή φαίνεται πως βρέθηκε τελικά και πρόκειται για μια ξανθιά, αιθέρια ύπαρξη, μοντέλο στο επάγγελμα, η οποία «απασχόλησε» τα περιοδικά για τις…σχέσεις της, με γνωστό και πολλά υποσχόμενο Έλληνα καλλιτέχνη, αλλά και με εκπρόσωπο της….Βουλής.
Το μόνο που μένει, είναι να επιβεβαιωθούν, οι παραπάνω πληροφορίες και αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, στην συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, όπου και θα οριστικοποιηθούν όλες οι αποφάσεις.