Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Περί...Βασίλισσας Καρναβαλιού Ξάνθης 2016 ο λόγος


Με τα ονόματα για το ποια θα είναι τελικά η Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού της Ξάνθης, να «δίνουν και να παίρνουν» κυλά άλλη μια μέρα στην πόλη μας καθώς, όπως έγινε γνωστό εχθές, αυτή δεν θα είναι τελικά η Βαρβάρα Κίρκη, η οποία βέβαια ήταν καθόλα έτοιμη για να το κάνει, αλλά λίγο τα σχόλια περί της εκρηκτικής της παρουσίας, λίγο το...«στίγμα» από την τέως σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη, οδήγησαν την συνεργασία της με το Κέντρο Πολιτισμού σε...«ναυάγιο».
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι η αναζήτηση για το πρόσωπο της Βασίλισσας των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών συνεχίζεται και εμείς δεν έχουμε παρά να προτείνουμε, εφόσον το θέμα συζητείται εκ νέου και από...μηδενική βάση, να σκεφτούν οι αρμόδιοι και το ενδεχόμενο στη θέση της Βασίλισσας, να είναι μια νέα και όμορφη κοπέλα από την Ξάνθη και γενικά από την δική μας περιοχή.
Εξάλλου δεν είναι λίγα τα...δικά μας κορίτσια, που φαίνεται να αγαπούν αυτό το επάγγελμα και ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως μοντέλα.
Μάλιστα κάποιες από αυτές τις κοπέλες, έχουν ήδη διακριθεί σε διαγωνισμούς, με έναν επάξιο, για τα πρώτα τους βήματα, τίτλο.
Μήπως όλα αυτά που προτείνουμε, είναι «πολλά» για να υλοποιηθούν από το Κέντρο Πολιτισμού ή μήπως τελικά τόση ώρα «φωτογραφίζουμε» την φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού στην Ξάνθη; 
Το ποια θα είναι βέβαια θα το μάθουμε από το ίδιο το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πολιτισμού, το οποίο και θα...«ψηφίσει» την Βασίλισσα της...Ξάνθης στο Καρναβάλι του 2016.