Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΣ Ξάνθης: Η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό κυπέλλου στις 7 Φεβρουαρίου


Στο κατάστημα Forthnet Ξάνθης του κου Ανέστη Αντωνιάδη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η συνέντευξη τύπου προπονητών και ποδοσφαιριστών του Παύλου Μελά Κουτσού και της Αναγέννησης Θαλασσιάς.
Ο προπονητής του Παύλου Μελά Κουτσού, Σάκης Καρασερίδης, ως γηπεδούχος δήλωσε τα παρακάτω: " Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και την Αναγέννηση Θαλασσιάς. Γνωρίζουμε πως είναι μεγάλης σημασίας αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το χαρούμε όλοι μας. Θέλουμε ως ομάδα να το ευχαριστηθούμε και μέσα από τις προσπάθειές μας στον αγωνιστικό χώροι το τελευταίο σφύριγμα να μας βρει νικητές και τροπαιούχους."Ο προπονητής της Αναγέννησης Θαλασσιάς Γιάννης Αποστολίδης υπογράμμισε: "Είναι το κορυφαίο παιχνίδι στο θεσμό του κυπέλλου και εμείς είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε εδώ. Για την ομάδα μας ήταν ο βασικός στόχος της χρονιάς και θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλο μετά από πάρα πολλά χρόνια, που θα είναι και ο πρώτος στο κύπελλο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτόν τον τελικό και πιστεύω πως έχουμε σμιλέψει μέσα από τους τρεις προηγούμενους "τελικούς" με Άρη Αβάτου και Ορφέα Puma. Το κύπελλο είναι κάτι που το θέλει όλη η ομάδα, το χωριό και οι φίλαθλοί μας. Είναι το δικό μας ραντεβού με την ιστορία και θέλουμε να είμαστε συνεπείς.
Τους παίκτες του Π. Μελά Κουτσού εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Χατζηνίκος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αποτελεί ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα είπε: "Ο τελικός πάντα είναι ένα μοναδικό παιχνίδι. Θέλουμε ο κόσμος να ευχαριστηθεί το θέαμα και το παιχνίδι να κυλήσει χωρίς προβλήματα. Μπορεί να είμαστε το αουτσάιντερ όμως στόχος μας είναι το κύπελλο."
Τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Θαλασσιάς εκπροσώπησε ο Στέλιος Τουργαΐδης. Αναλυτικά τα όσα είπε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας: "Φτάσαμε μετά από πολλές θυσίες ατομικές και ομαδικές στον μεγάλο τελικό. Οι κόποι μας έχουν ανταμειφθεί κατά το... ήμισυ και τώρα ελπίζω να κατακτήσουμε την κούπα."
Στο φινάλε της εκδήλωσης μίλησε ο υπεύθυνος του καταστήματος Forthnet Ξάνθης (που είναι και κύριος χορηγός του 38ου τελικού) κος. Ανέστης Αντωνιάδης: "Ο τελικός κυπέλλου πάντα είναι μία ξεχωριστή αναμέτρηση και στον φετινό συμμετέχουν δύο ιστορικές ομάδες του Νομού μας. Από την μία είναι φαβορί η Αναγέννηση Θαλασσιάς και από την άλλη ο... πολυνίκης του θεσμού τα τελευταία χρόνια Π. Μελάς. Πάντως, δεν κρύβω πως θα ήθελα να δω το παιχνίδι... goal - goal και over, έτσι ώστε να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι που θα βρίσκονται στις κερκίδες και θα παρακολουθήσουν τις προσπάθειες του 110% των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών που θα επιλέξουν οι προπονητές τους. Εμείς σαν εταιρεία, είμαστε ο κύριος χρηματοδότης του ελληνικού αθλητισμού και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε έμπρακτα δίπλα του. Το 2016 σκοπεύουμε να ενισχύσουμε και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και για τον λόγο αυτό στα πλαίσια αυτής προσπάθειας στηρίζουμε τον 38ο Τελικό Κυπέλλου Ξάνθης.’’