Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Συννεφιά και βροχές όλη την εβδομάδα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αναμένονται μέχρι και την Κυριακή στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με το σκηνικό του καιρού να αλλάζει εντελώς αλλά με τις θερμοκρασίες να μην παρουσιάζουν αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Πιο συγκεκριμένα οι πρώτες βροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους από σήμερα, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς κελσίου και τους ανέμους στο Θρακικό Πέλαγος να πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 8 μποφόρ, σύμφωνα με το Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, το οποίο αναμεταβίβασε το Λιμεναρχείο του Πόρτο Λάγους προς ενημέρωση πολιτών και αλιευτικών Συλλόγων.
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Το ίδιο καιρικό…μοτίβο, με νεφώσεις και βροχές θα επικρατήσει και αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου με την θερμοκρασία να κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς κελσίου και τους ανέμους να πνέουν Δυτικοί- Βορειοδυτικοί, με ένταση που δεν θα ξεπεράσει ωστόσο τα 3 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Ασθενείς βροχές αναμένονται και για την Παρασκευή στην περιοχή, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, με την θερμοκρασία να μην παρουσιάζει αξιόλογη μεταβολή και να κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς κελσίου και τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς με ένταση 2 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται και το Σάββατο στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 15 βαθμούς κελσίου και τους ανέμους να πνέουν ασθενείς, από Νοτιοδυτικές διευθύνσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις, λίγα σύννεφα και ασθενείς βροχές περιμένουμε την Κυριακή στην περιοχή.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από Νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι 2 μποφόρ.