Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο της Θράκης. Καταργήθηκε με ΦΕΚ το…12%


Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις για τον επιχειρηματικό κόσμο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τα Επιμελητήρια των οποίων έδωσαν σκληρή μάχη για να «κρατηθεί» το ποσοστό 12% της επιδότησης εργασίας.
Αγώνας που φαίνεται πως δεν…εισακούστηκε στην Κυβέρνηση, αφού πριν λίγες ώρες τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας έλαβαν το ΦΕΚ με το οποίο…καταργείται το 12%.
Κάτι που επιβεβαιώνει και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραίτης, ο οποίος με μια λιτή δήλωση αναφέρει ότι «σήμερα είναι η πιο βαριά και η πιο δύσκολη ημέρα για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη καθώς πριν από λίγες ώρες δυστυχώς λάβαμε το ΦΕΚ με το οποίο καταργήθηκε από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 12%».
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ίδιο, αναμένεται σύντομα κοινή ανακοίνωση για το θέμα από όλα τα ΕΒΕ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Η είδηση αυτή, έγινε γνωστή απο τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιο Μωραίτη κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο της Λαικής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη.