Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Μικρό ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στο Ν. Ξάνθης. Μόνο στον Τόπειρο η διαδικασία της Κυριακής


Μόνο στο Δήμο Τοπείρου θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή οι Εκλογές αναφορικά με την ανάδειξη του Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. των Μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. και των Συνέδρων της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, αφού το…συγκεκριμένο ενδιαφέρον των υποψηφίων, μετά και από κάποιες παραιτήσεις σε Ξάνθη, Άβδηρα και Μύκη «εξέλεξε» από μόνο του τα μέλη, συνεπώς και δεν υπάρχει πλέον λόγος διεξαγωγής των εκλογών στις παραπάνω περιοχές.
Κάτι που επιβεβαιώνει και η ανακοίνωση της Νομαρχιακης Εφορευτικής Επιτροπής (Ν.ΕΦ.Ε.) της ΝΟΔΕ, η οποία και αναφέρει τα εξής:
«Σύμφωνα με την ρητή διάταξη της §5 του άρθρου 3 του Κανονισμού Γενικών Αρχών Λειτουργίας και Εκλογής των Κομματικών Οργάνων, σε περίπτωση που κατατεθεί μία μόνο έγκυρη υποψηφιότητα ή αριθμός υποψηφίων ίσος με τις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί, η αρμόδια Εφορευτική Επιτροπή αποφασίζει να μην διεξαχθεί ψηφοφορία και να ανακηρυχθούν οι υποψήφιοι ως εκλεγέντες αυτοδικαίως:

1.Για Σύνεδροι

2.Για την θέση των Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο. και τις θέσεις των μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. στους Δήμους:
Α) Ξάνθης
Β) Αβδήρων
Γ) Μυκης

3.Για τις θέσεις των υπευθύνων των θεματικών τομέων.

Επισημαίνεται ότι θα διεξαχθεί ψηφοφορία στον Δήμο Τοπείρου για την εκλογή Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. και για την εκλογή Μελών ΔΗΜ.Τ.Ε., την Κυριακή 3-4-2016 , στο Πνευματικό Κέντρο Ερασμιου, από τις 10.00' έως τις 19.00'».