Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

«Φιάσκο» ο έρανος του…πλούσιου Γηροκομείου Ξάνθης


Σε πραγματικό «φιάσκο» εξελίχθηκε – δυστυχώς – ο ραδιομαραθώνιος για το Γηροκομείο Ξάνθης, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή ραδιοφώνων της Ξάνθης.
 Ενός μαραθωνίου που θα έπρεπε σύμφωνα με τις τρέχουσες κοινωνικές ανάγκες της πόλη και τους πολίτες της.
Ο λόγος για το Ραδιομαραθώνιο αγάπης υπέρ ενίσχυσης του Γηροκομείου Ξάνθης, ο οποίος διεξήχθη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης και «ακούστηκε» από έξι ραδιόφωνα της Ξάνθης ταυτόχρονα και στον οποίο συμμετείχαν, εκτός από ραδιοφωνικά και έντυπα αλλά και τηλεοπτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ξάνθης.


Όλα αυτά όμως που ακούστηκαν μέσα από τις συχνότητες, μόνο σε μια κίνηση…αγάπης δεν παραπέμπουν, αφού οι κακίες «έδιναν» και «έπαιρναν».
Κακίες που… «στηλιτεύουν» τους πάντες και τα πάντα, αφού όπως περίτρανα αποδεικνύεται, ο μόνος λόγος για αυτή την προσπάθεια ήταν να μαζευτεί ευρώ-ευρώ το ικανοποιητικότερο ποσό.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σημασία στον ραδιομαραθώνιο αυτό «δεν είναι τα ευρώ» όπως ομολόγησε ο φερέλπις Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης κ. Παπαχρόνης, αλλά η πραγματική κοινωνική ευαισθητοποίηση.
Επίσης, στο όλο εγχείρημα, δεν μπορούμε να μην υπογραμμίσουμε ότι, ιδιαίτερα σημαντική ήταν η προσπάθεια των εθελοντών που είχαν «ξεχυθεί» με τους κουμπαράδες στους δρόμους της πόλης.