Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

«Θράκη: Το επόμενο βήμα...»: Με απόλυτη επιτυχία η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ε. Στυλιανίδη


«Να κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα: Η Θράκη μας ενώνει». Με αυτό το μήνυμα δια στόματος του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Θράκη: Το επόμενο βήμα…» η οποία πραγματοποιήθηκε εχθές στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παρόντες στην παρουσίαση ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, πρώην και νυν υπουργοί, βουλευτές, δικαστικοί, διπλωμάτες, οι  Μητροπολίτες Ξάνθης και Ροδόπης και πλήθος κόσμου.


Πρόκειται για ένα βιβλίο που έδωσε την ευκαιρία στην παρουσίασή του να τεθούν πολιτικά ζητήματα, να ανοίξει ένας διάλογος για τη Θράκη και να τεθεί εκ νέου στο τραπέζι η πρόταση του κ. Στυλιανίδη για την ύπαρξη εθνικής ενότητας και διακομματικής συνεννόησης.
 Πρόταση που βρήκε ανταπόκριση από τον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά ο οποίος ήταν ένας από τους ομιλητές στην παρουσίαση , μαζί με τον αντιπρόεδρο της βουλής κ. Νικήτα Κακλαμάνη και τον κ. ‘Αγγελο Συρίγο επίκουρο καθηγητή διεθνούς δικαίου, υπό τον συντονισμό του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη.