Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Χωρίς πρόβλημα οι προμήθειες των φαρμάκων στα φαρμακεία της Ξάνθη


Κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον προς το παρόν, διεξάγονται οι προμήθειες των φαρμάκων στα φαρμακεία της Ξάνθης, όπως επιβεβαιώνει το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Φαρμακαποθήκης Πολύκαρπος Φωτιάδης, ο οποίος επισημαίνει ότι «η αποθήκη μας προμηθεύει κανονικά τα φάρμακα, σε λογικές βέβαια πάντα ποσότητες σκευασμάτων. Μάλιστα υπάρχει επάρκεια και δεν συναντήσαμε ως φαρμακοποιοί καμία διαφορά.»
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή στην τροφοδοσία των φαρμακείων της Ξάνθης» συνεχίζει ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι «η επάρκεια βέβαια και το αν αυτή θα συνεχιστεί, θα εξαρτηθεί τις επόμενες μέρες από τα εργοστάσια. Η φαρμακαποθήκη πάντως προς το παρόν παρέχει στον κόσμο, ότι παρείχε και οι πιστώσεις στους φαρμακοποιούς γίνονται κανονικά.»
Κλείνοντας ο κ. Φωτιάδης, δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «το πρόβλημα, εντοπίζεται στις ιδιωτικές φαρμακαποθήκες, σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπου το όριο πίστωσης είναι τα 200 ευρώ και από εκεί και πέρα, την διαφορά οι φαρμακοποιοί την πληρώνουν σε μετρητά και μάλιστα στους οδηγούς που κάνουν την μεταφορά. Ωστόσο στην Ξάνθη, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, αφού μέτοχοι στην φαρμακαποθήκη είμαστε εμείς οι ίδιοι.»