Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Έφυγε για Βουλγαρία η Skoda Ξάνθη

Νωρίς το πρωί σήμερα έφυγε για το Πράβετς της Βουλγαρίας η Skoda Ξάνθη προκειμένου να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. 

Η ομάδα αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι, και θα παραμείνει στην βουλγάρικη πόλη για τις επόμενες δέκα ημέρες, μέχρι τις 23 του μηνός, όποτε έχει προγραμματιστεί και η επιστροφή στην Ξάνθη, ενώ θα δοθούν και τρεις φιλικές αναμετρήσεις επί βουλγάρικου εδάφους.
Στο μεσοδιάστημα, συνεχίστηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο οι προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Πηγάδια, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το επιτελείο του να συνεχίζουν να δίνουν έμφαση στην αντοχή των παικτών, όπως επίσης και στην εξέλιξη διάφορων τακτικών πλάνων. 
Εκτός προπονήσεων έμεινε ο Πέτρος Ορφανίδης, ο οποίος εξακολουθεί να έχει υποχρεώσεις με την Εθνική U20 ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται σε Λάρισα, Βέροια και Κατερίνη, ενώ προληπτικά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Ζαρόπουλος και Τριάδης.
ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ
Ένα βήμα πριν από την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα φαίνεται να βρίσκεται η Skoda Ξάνθη. Ο αριστερός μπακ δεν βρισκόταν στα σχέδια του Γιώργου Παράσχου στον Πλατανιά και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, με τη Ξάνθη να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ενώ και ο ίδιος δεν είναι αρνητικός να παίξει υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου. Συνεπώς εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο πρώην παίκτης και του Ολυμπιακού θα φοράει τη φανέλα της Ξάνθης από τη νέα περίοδο.