Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Μεταγραφών...συνέχεια για την Skoda Ξάνθη

Σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Skoda Ξάνθη, αποκτώντας τον 20χρονο Βραζιλιάνο Κρίστοφερ Λάμπερτ Αλμέιδα Γκόμες, του οποίου το όνομα προέρχεται από τον ομώνυμο ηθοποιό, γνωστό από τη συμμετοχή του σε ταινίες όπως το “Highlander” και το “Mortal Kombat”.
Ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι μεσοεπιθετικός και προέρχεται από την δεύτερη ομάδα της Παλμέιρας, και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν φαίνεται να είναι εξαιρετικές.
Αυτή ήταν η 13η μεταγραφή στη φετινή σεζόν για την Ξάνθη, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της στα Πηγάδια, έχοντας δώσει και τρεις φιλικές αναμετρήσεις σε αυτό το διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο φιλικό διεξήχθη στη Βέροια με αντίπαλο την τοπική ομάδα, χωρίς να σημειωθούν τέρματα, ενώ και ο δεύτερος αγώνας ενάντια με τον Ηρακλή στα Πηγάδια έληξε ισόπαλος 0-0. Η τελευταία φιλική αναμέτρηση της Ξάνθης ήταν απέναντι στον Πανθρακικό με το αποτέλεσμα να ήταν χορταστικό, καθώς σημειώθηκαν έξι τέρματα με το τελικό σκορ να είναι 3-3. Σημειώνεται ότι τα τέρματα της Ξάνθης σε αυτή την αναμέτρηση τα πέτυχαν οι: Καπετάνος (πέναλτι-44’), Ερέα (69’) και Βασιλακάκης (’88).

ΑΥΡΙΟ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΌπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, αύριο στις εγκαταστάσεις του Le Chalet θα παρουσιαστούν επισήμως τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε SKODA ΞΑΝΘΗ την Τρίτη 18 Αυγούστου και ώρα 11:15 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου των αθλητικών της εγκαταστάσεων "Le Chalet", θα παρουσιάσει τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και τις εμφανίσεις της νέας σαιζόν. Στις 12 η ώρα και στον ίδιο χώρο, ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.»

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ
Τέλος, όσον αφορά τα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα, απόψε στις 20:00 το βράδυ στο Επιμελητήριο Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.