Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Όλα έτοιμα στην Skoda Ξάνθη για την έναρξη του πρωταθλήματος

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση της Skoda Ξάνθης. Εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει την ευτυχία να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. 

Η προπόνηση ακολούθησε το ίδιο μοτίβο με χτες, με το τεχνικό επιτελείο να χωρίζει την ομάδα σε γκρουπ, αναλόγως την θέση των παικτών, και να εργάζονται πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης, όλοι οι παίκτες δούλεψαν πάνω και στην κατοχή της μπάλας. Σημειώνεται τέλος, ότι πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο «στήθηκαν» μπροστά στον φωτογραφικό φακό καθώς πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Χτες ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Μιχάλη Κουκουλάκη του συνδέσμου Ηρακλείου να ορίζεται για τον αγώνα της Τούμπας. Οι βοηθοί του θα είναι οι Κώστας Ποντίκης απ’ τον σύνδεσμο Πρεβέζης και Χρήστος Μαγιάννης του συνδέσμου Άρτας, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανανίας Φωτιάδης του συνδέσμου Σερρών.