Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Επίθεση στο....λεωφορείο της, καταγγέλει η Skoda Ξάνθη

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη κατά την επιστροφή της αποστολής της Skoda Ξάνθης από την Θεσσαλονίκη, καθώς όπως καταγγέλλει η ΠΑΕ, στο ύψος των διοδίων της Μουσθένης στην Καβάλα, υπήρξε επίθεση με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στο πούλμαν της ομάδας από ομάδα αγνώστων.Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, αν και όπως είναι φυσιολογικό, υπήρξε μεγάλη αναταραχή στην αποστολή της ομάδας.
Η καταγγελία έγινε στις Αστυνομικές διευθύνσεις της Ξάνθης, της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης, ενώ διεξάγονται ήδη έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, που εικάζεται ότι είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το περιστατικό, καθώς αυτό έγινε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας thrakisports.gr.
«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΝΤΑΝΙ ΝΙΕΤΟ
Ο 24χρονος Ισπανός μέσος θα πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης της Ξάνθης, καθώς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα της Έιμπαρ όπου και έπαιζε μέχρι πρότινος και προανήγγειλε τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του, την Ελλάδα.
Ο Νιέτο ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μαγιόρκα και της Εσπανιόλ, έπειτα πέρασε ως δανεικός από τη Χιρόνα, έπειτα μετακινήθηκε στην Αλκορκόν και μετά εντάχθηκε στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Πέρσι, πήρε και «άρωμα» από την Primera Division όντας μέλος της Έιμπαρ, όπου και αγωνίστηκε σε 9 αγώνες, χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα.
Τέλος, χτες ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης για το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ στα Πηγάδια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε την Δευτέρα ρεπό στους παίκτες του, ενώ στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση χώρισε την ομάδα σε γκρουπ, τα οποία δούλεψαν επάνω σε ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας.