Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα καταστήματα του ΕΒΕ Ξάνθης. Ξεκινά στις 10 ο διαγωνισμός.

Μπορεί η κρίση να έχει "χτυπήσει" και τον χώρο της εστίασης, εντούτοις μερικοί επιχειρηματίες είτε θέλοντας να αναπτυχθούν είτε για λόγους γοήτρου και επικράτησης στο χώρο δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα καταστήματα που έχει θέσει προς μίσθωση του Επιμελητήριο Ξάνθης στην Κεντρική Πλατεία.
Μετά και την αποχώρηση της Τράπεζας που λειτουργούσε εκεί και έκλεισε, το ενδιαφέρον μεγάλωσε και έτσι τουλάχιστον 10 επιχειρηματίες της πόλης, σε μία ώρα περίπου θα αναμετρηθούν για το ποιος θα πάρει τελικά τα καταστήματα αυτά.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρχικό τίμημά για κάθε κατάστημα είναι τα 1000 ευρώ μηνιαίως και όλα θα κριθούν απο το ποιος θα δώσει τα περισσότερα στην τελική "κούρσα"!
Το μόνο σίγουρο είναι, ότι το ΕΒΕ πρέπει να αποκτήσει εισοδήματα και φυσικά τα καταστήματα να λειτουργούν και όχι να είναι παροπλισμένα προς όφελος... συγκεκριμένων επαγγελματιών που έχουν όφελος απο τη μη λειτουργίας τους, όπως το φαινόμενο της πρώην Εμπορικής Τράπεζας, όπου η Δημοτική Αρχή "ενέδωσε" στη λογική αποκλεισμού επαγγελματικών χρήσεων, ωφελώντας έτσι συμφέροντα!
Περισσότερα για το θέμα, μετά τη διενέργεια του διαγωνισμού!