Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιο πρόσωπο ετοιμάζει για την τοπική αυτοδιοίκηση ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης;

Να καταλήγει σε πρόσωπο "κλειδί" και να το προωθεί μεθοδικά στα κοινά, φέρεται ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και κεντρικός "πολιτικός" εγκέφαλος της οργάνωσης και της λειτουργίας των εκλεγμένων βουλευτών, κος Χατζηθεοδώρου, προκειμένου το κυβερνών κόμμα να πετύχει και την κυριαρχία του στο Δήμο Ξάνθης.



Μετά και τη διάλυση της παράταξης που στηρίχτηκε απο το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜ. ΑΡ., με την αναμενόμενη παραίτηση Πούλιου και το διορισμό του "υπηρεσιακού" επικεφαλής Θ. Ξυνίδη, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τη δρομολόγηση εξελίξεων και στο επίπεδο αυτό.
Μπορεί να απομένουν άλλα τέσσερα χρόνια, πλην όμως η αλλαγή καταστάσεων και συσχετισμών για το κυβερνών κόμμα είναι πλέον στόχος και ως έτσι άρχισαν ήδη οι διαβουλεύσεις.
Το πρόσωπο, που φαίνεται να έχει αποδεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει, ζητά ακόμη περισσότερες διασφαλίσεις, ενώ δεν ανοίγει τα χαρτιά του, μιας και γνωρίζει ότι το πολιτικό σκηνικό είναι "σαθρό" και μπορεί απο στιγμή σε στιγμή να αλλάξουν τα πράγματα και τα γεγονότα, άρδην!
Εν αναμονή εξελίξεων και φυσικά αντιδράσεων απο τον ήδη επικεφαλής του συνδυασμού που στηρίχτηκε απο τον ΣΥΡΙΖΑ, κο Ανταμπούφη!