Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Όσο υπάρχουν άνθρωποι....


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Τοπικό Τμήμα Ξάνθης σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης διοργάνωσαν το πρωί της Κυριακής Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5.000 μέτρων και Μαθητικό Αγώνα Δρόμου Μαθητών Δημοτικού 1.000 μέτρων με το σύνθημα«Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός–Τοπικό Τμήμα Ξάνθης-Όσο υπάρχουν άνθρωποι-Τρέχουμε μαζί για το Συνάνθρωπο», προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα, φάρμακα, ιματισμός, σχολικά είδη και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας και της ευρύτερης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.






Η διεξαγωγή των αγώνων πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης «XANTHI RUNNERS».
Η εκκίνηση και ο τερματισμός, έγιναν στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, ενώ η διαδρομή ακολούθησε κυκλική πορεία. 
Συγκεκριμένα ξεκινώντας απο την Κεντρική Πλατεία, και συνεχίζοντας απο τις οδούς Βασιλέως Κωνσταντίνου, Βασιλίσσης Σοφίας, Λεωφόρος Στρατού, Λευκίππου, Δράμας, 28ης Οκτωβρίου, οι αθλητές κατέληξαν και πάλι στην Κεντρική Πλατεία. 
Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία Ξάνθης καθώς και υγειονομική κάλυψη από τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Τοπικού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.