Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης. Δεν θέλουν Καραλίδη. Ζητούν ανανέωση προσώπων...

Περισσότερο απο τα 2/3 της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, δεν στηρίζουν το να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του νομού ο Φ. Καραλίδης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της "ΕΠ", ενώ η συνεδρίαση του οργάνου διακόπηκε και αποφασίστηκε να αποσταλούν οι απόψεις στα κεντρικά του Κινήματος.
Ο κ. Καραλίδης βλέποντας την αντίδραση που υπήρξε στο πρόσωπό του, επικαλέστηκε "την συστράτευσή του στο ΠΑΣΟΚ και ζήτησε να μπει έστω και την τελευταία τιμητική θέση, δηλαδή στην 5η."




Πάντως, και ενώ ο πρ. Βουλευτής Δημ. Σαλτούρος είναι στην Αθήνα και επιχειρεί να περάσει τη δική του "γραμμή" με τον ίδιο επικεφαλή και συμμετέχοντες τους Κίσσα - Τσολακίδη, έναν μουσουλμάνο και μία γυναίκα, στο τοπικό ΠΑΣΟΚ τα πράγματα είναι οριακά και είναι αμφίβολο αν και κατα πόσο θα επικρατήσει η κομματική πειθαρχία που ίσως χρειαστεί να επιβάλλει η επιτροπή επιλογής υποψηφίων Βουλευτών, με υπεύθυνο τον κ. Σπυρόπουλο.
Η αυριανή ημέρα, ως και η προτελευταία των εξελίξεων αυτών, δείχνει να κρίνει πολλά για το μέλλον του Κινήματος, τουλάχιστον στην Ξάνθη.