Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Αγνοεί η Χαρ. Τρικούπη τη Ν.Ε. Ξάνθης; Σε εκρηκτικό επίπεδο η κατάσταση...

Σε πραγματικό τέλμα έχει περιέλθει η υπόθεση του ψηφοδελτίου της Ξάνθης, δεδομένης της εμπλοκής ανάμεσα στις επιθυμίες της Νομαρχιακής Επιτροπής που επιζητά την ανανέωση προσώπων και καταστάσεων, του πρ. Βουλευτή που θέλει να δημιουργήσει ένα προσωπικό καθαρά ψηφοδέλτιο και φυσικά του έτερου "Καππαδόκη" Φ. Καραλίδη που άρχισε και πάλι να περιέρχεται στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ βλέποντας τη δυναμική που αναπτύσσεται και τη μεγάλη πιθανότητα να κερδιθεί η τρίτη έδρα στο νομό Ξάνθης.
Η επιτροπή επιλογής υποψηφίων έχει σηκώσει κυριολεκτικά τα χέρια και ανέπεμψε το θέμα στην ίδια την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά προκειμένου να δοθεί η ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα.


ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
Η νέα Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που έδειξε απο την αρχή ενωτική αλλά και αποφασισμένη να πρεσβεύσει το νέο και δημιουργικό στην κεντροαριστερά, στην υπόθεση ψηφοδελτίου στην Ξάνθη έχει πλέον τρείς επιλογές:
-Να βάλλει νέα πρόσωπα, άφθαρτα, που θα εμπνεύσουν τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα τους νέους για να στηρίξουν το νέο ξεκίνημα του Κινήματος.
-Να βάλλει πρόσωπα "σκοπιμότητας" που θα εξυπηρετήσουν όχι πολιτικούς στόχους, αλλά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο πρώην και νύν...
-Να βάλλει πρόσωπα που έχουν δοκιμασθεί στο παρελθόν, που δεν είχαν την ευρεία κοινωνική αποδοχή, που έχουν στιγματιστεί με το βαρύ και κακό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ και που είναι σίγουρο ότι θα απωθήσουν τους ελάχιστους εναπομείναντες ψηφοφόρους και θα κατατάξουν το Κίνημα στην Ξάνθη έως και τελευταίο!



ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ
Εν τω μεταξύ και όχι αναίτια, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε πραγματική νευρική κρίση, δεδομένων των παρασκηνιακών διαβουλεύσεων που επιχειρούν πρόσωπα, που απο τη μία δηλώνουν "έτοιμα να συστρατευτούν" και απο την άλλη ζητούν και απαιτούν απο τα κεντρικά να παίξουν καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στο ψηφοδέλτιο.
Τόσο ο Γραμματέας Χρ. Αμανατίδης όσο και άλλα στελέχη δηλώνουν έτοιμα να παραιτηθούν και να μείνει ο νομός χωρίς κομματικό όργανο εν μέσω εκλογών, αν δεν εισακουστούν οι προτάσεις τους!