Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης ενόψει του αυριανού φιλικού με τον Αγροτικό Αστέρα. 
Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δούλεψε κυρίως πάνω στην κατοχή της μπάλας, την τακτική και τον δημιουργικό τομέα, καθώς είναι εμφανής η δυστοκία της ομάδας στην επίθεση στα δυο πρώτα επίσημα ματς για φέτος, χωρίς όμως να αμελείται και η ανασταλτική λειτουργία. 
Τονίζεται ότι για άλλη μια ημέρα δεν υπήρξαν προβλήματα τραυματισμών.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε την έκπληξη καθώς ανακοίνωσε αποστολή 16 ατόμων για το φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα, κάτι το οποίο είναι αρκετά ασυνήθιστο. Οι παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν από τον Ρουμάνο τεχνικό είναι οι: Γκαραβέλης, Ζαρόπουλος, Ζαραδούκας, Μπαξεβανίδης, Φάρκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Έλτον, Τόμιτς, Τριάδης, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Ράνος, Ερέα, Ορφανίδης και Κρίστοφερ. Οι υπόλοιποι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα συνεχίσουν το πρόγραμμα προετοιμασίας με πρωινή προπόνηση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΧθες, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε και το ποσό της γενικής εισόδου για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα, το οποίο ανέρχεται στα 4 ευρώ. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση δυο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 17:45 το απόγευμα του Σαββάτου. Τα εισιτήρια θα πωλούνται από την θύρα Β1 του Skoda Ξάνθη Arena.
Επίσης, εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησε και η διαδικτυακή διάθεση των φετινών καρτών - μελών της Skoda Ξάνθης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-16. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την φετινή κάρτα μέλους μέσω σχετικού συνδέσμου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και με πιστωτική κάρτα σε 6 άτοκες δόσεις.