Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κάθε Τετάρτη οι πεζοπορίες του Ορειβατικού Συλλόγου Ξάνθης


Όπως κάθε χρόνο ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ξάνθης οργανώνει κάθε Τετάρτη κοντινές εξορμήσεις σε μονοπάτια και όμορφες, ορεινές, πεζοπορικές διαδρομές στα βουνά γύρω από την Ξάνθη.
 Η συμμετοχή τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλη και χαρίζει στους παλιούς αλλά και στους νέους φίλους του Συλλόγου όμορφες στιγμές.Η ορεινή πεζοπορία, εκτός από μια άριστη άσκηση, είναι και μια ευκαιρία γνωριμίας με τη φύση. Είναι επίσης ο μόνος τρόπος να επισκεφτεί κανείς τόπους για τους οποίους δεν υπάρχει άλλος τρόπος προσέγγισης.
«Βάλτε τα μποτάκια σας, καπέλο και γυαλιά, πάρτε νερό κι ελάτε μόνοι σας ή με φίλους. Ξεκινάμε κάθεΤετάρτη στις 3:30μ.μ. (μετά την αλλαγή της ώρας στις 3.00μ.μ.) από την είσοδο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης, με Υπεύθυνο ένα μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου» αναφέρει ο ΕΟΣ Ξάνθης, επισημαίνοντας οτι «η διάρκεια των διαδρομών είναι περίπου δύο με δυόμισι ώρες, με μικρό βαθμό δυσκολίας.
Αρχίζουμε την Τετάρτη 23-9-2015 περπατώντας στο όμορφο μονοπάτι των Στενών του Νέστου.Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6987216993, 6977199811 και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.eosx.gr»