Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Αλλαγή…φρουράς για Αντιδημάρχους του Δήμου Τοπείρου

Την σκυτάλη σε δυο νέους αντιδημάρχους στον Δήμο Τοπείρου παρέδωσαν η κ. Ειρήνη Θεοδωρακάκη και ο κ. Κωνσταντίνος Γιουβαντζίκ, οι οποίοι σε συνεννόηση πάντα με τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν δεκτές, «προκειμένου να…ανανεωθεί ο ίδιος ο Δήμος αλλά και να ικανοποιηθούν οι φιλοδοξίες όλων» όπως τονίζει μιλώντας στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ο κ. Μίχογλου.
«Υπήρξε από την αρχή της θητείας της Δημοτικής μας αρχής, ότι όλοι θα περάσουν από τα πόστα της Αντιδημαρχίας, μετά ελαχίστων βέβαια εξαιρέσεων και προκειμένου αφενός να «ανανεωθεί» η Δημοτική Αρχή και ο Δήμος και αφετέρου να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες του καθενός» εξηγεί ο Δήμαρχος Τοπείρου, επισημαίνοντας ότι «για αυτό και οι παραιτήσεις των δυο Αντιδημάρχων, έγιναν σε συνεννόηση μαζί μου και φυσικά για αυτό έγιναν αμέσως δεκτές.»
«Έχει γίνει ήδη παράδοση-παραλαβή μεταξύ των απερχόμενων και νέων Αντιδημάρχων» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «αναφορικά με τις εκκρεμότητες, τις αρμοδιότητές τους και όλα εκείνα που πρέπει να γνωρίζουν, έχουν ήδη ενημερωθεί, ενώ θα έχουν την ευχέρεια οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστούν όλους εμάς δίπλα τους, αφού έτσι και αλλιώς στο Δήμο Τοπείρου, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.»
Να σημειώσουμε ότι τη σκυτάλη έλαβαν οι κ. Στέργιος Κουραμίδης και Χρυσόστομος Κοτόπουλος για τον συντονισμό και την επίβλεψη του έργου της Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία µε τους συναρμόδιους φορείς, την εποπτεία Προσωπικού και λειτουργίας της Υπηρεσίας Καθαριότητας, την καθαριότητα οδών, πλατειών και κοινοχρήστων χώρων καθώς και αρμοδιότητες σχετικές με την χορήγηση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων, ο πρώτος και για οικονομικά και διοικητικά θέματα όπως η εποπτεία του προσωπικού και η εύρυθμη λειτουργίας των Διοικητικών Υπηρεσιών καθώς και η λειτουργία των Οικονομικών Υπηρεσιών, ο δεύτερος.