Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης. Εντεταλμένος για την πολιτική προστασία ο Παναγιώτης Ταρενίδης

Οριστικοποιήθηκαν απο τον Δήμαρχο Ξάνθης, όπως όλα δείχνουν τα νέα ονόματα που θα αναλάβουν τα καθήκοντα των τεσσάρων Αντιδημάρχων Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, Δέσποινας Παρτσαλίδου, Απόστολου Αγκόρτσα και Φερντούν Χασάν Ογλού.
Οι νέοι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης είναι οι Θωμάς Ηλιάδης, Μιχάλης Λομβαρδέας, Ερκάν Κίρατζη και Ραμαδάν Μπόζ, οι οποίο και θα αναλάβουν τις αντίστοιχες Αντιδημαρχίες.
Έτσι ο Θωμάς Ηλιάδης, αναλαμβάνει τον τομέα των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης καταλαμβάνοντας έμμισθη θέση Αντιδημάρχου, ο Μιχάλης Λομβαρδέας τον τομέα Υπηρεσίών Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού καθώς και το γραφείου Τουρισμού, ο Ερκάν Κίρατζη τον τομέα Διοικητικών Υπηρεσιών, του τμήματος εμπορικών δραστηριοτήτων και αδειοδοτήσεων και την λειτουργία των ΚΕΠ και ο Ραμαδάν Μπόζ τον τομέρα Πρασίνου και αυτόν της Καθαριότητας.
Πέρα όμως απο τον ορισμό των νέων προσώπων στην θέση των Αντιδημάρχων, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, όρισε Παναγιώτη Ταρενίδη για τον συντονισμό και την επίβλεψη του έργου της Πολιτικής Προστασίας με δικαίωμα υπογραφής εγγράφων επί των αρμοδιοτήτων του.