Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Με 4 αγώνες ξεκινάει η Β’ φάση του κυπέλλου


Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου ξεκινάει η Β’ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης με τα πρώτα 4 ζευγάρια να διασταυρώνουν τα ξίφη τους και με έπαθλο την πρόκριση στην προημιτελική φάση.Στην Γενησέα, η Ελπίδα υποδέχεται τον Ορφέα Puma Ξάνθης σε μια επανάληψη της αναμέτρησης των δυο ομάδων για την Α’ φάση του κυπέλλου. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Ορφέας Puma Ξάνθης είχε πάρει την νίκη με 7-0. Βέβαια το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ.
Στην Νέα Αμισσό, ο Ορφέας υποδέχεται την Δόξα Μυρωδάτου σε μια από τις συναντήσεις ομάδων της Β’ κατηγορίας. Οι δυο μονομάχοι βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και σίγουρα αναμένεται μια συνάντηση με μεγάλο ενδιαφέρον.
Στην Χρύσα, ο Ατρόμητος που εντυπωσίασε στην Α’ φάση αποκλείοντας Νέστο Κύρνου και Άτλα Σελίνου υποδέχεται τον Π. Μελά Κουτσού που βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας.
Τέλος στα Κιμμέρια, η ΑΕ Ξάνθης που στην Α’ φάση του κυπέλλου σημείωσε 10 τέρματα υποδέχεται τον Άρη Αβάτου που προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες.
Οι αγώνες της Β’ φάσης του κυπέλλου είναι νοκ άουτ (παράταση – πέναλτι εφόσον χρειαστεί). Ώρα έναρξης των αγώνων στις 14:30
Το πρόγραμμα κλείνει με άλλες 4 αναμετρήσεις που θα λάβουν χώρα στις 11.11.2015. Αναλυτικά οι ομάδες έχουν ως εξής:

ΑΟ Βιστωνίδας – Αναγέννηση Θαλασσιάς
Ερ. Αστέρας Σελέρου – Ελπίδες Ξάνθης
Ασπίς Ξάνθης – Ηρακλής Ν. Ζυγού
Απόλλων Ξάνθης – Αστήρ Μαγικού