Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Συγνώμη απο την ΝΕΦΕ Ξάνθης, για την...ταλαιπωρία των εκλογών. Κανένας δεν ψήφισε στην Ξάνθη


«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για την αδυναμία διεξαγωγής των εκλογών και την ταλαιπωρία που υπέστησαν τα μέλη και οι φίλοι της Ν.Δ.
Η ΝΕΦΕ Ξάνθης ως όφειλε ήταν πανέτοιμη όπως είχε προαναγγείλει για την διεκπεραίωση και την διεξαγωγή της όλης διαδικασίας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους Προέδρους των εφορευτικών επιτροπών και στα στελέχη και συνεργάτες που ήταν παρόντες για την διαδικασία.» 
Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση η ΝΕΦΕ Ξάνθης ζητά συγνώμη για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία των ψηφοφόρων και για την αναβολή των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.
«Όλη την υπόθεση της διεκπεραίωσης της εκλογικής διαδικασίας την έφερε η ΝΕΦΕ Ξάνθης σε συνεργασία με την ΝΟΔΕ» αναφέρει μιλώντας στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Γιώργος Ιγνατιάδης, επισημαίνοντας οτι «Ο Νομός Ξάνθης ήταν καθόλα έτοιμος να φέρει σε πέρας την διαδικασία, ωστόσο δημιουργήθηκε αυτή η αναστάτωση εξαιτίας της μηχανογράφησης και δεν έγινε το προβλεπόμενο δοκιμαστικό το Σάββατο. Αυτό μας έφερε σε ανησυχία ότι κάτι δεν πάει καλά, όμως μας διαβεβαίωναν ότι θα ανοίξει το βράδυ, πράγμα το οποίο δεν έγινε.»

«ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ....ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ»
«Το πρωί της Κυριακής στις 6.30 το πρωί επικοινώνησα με την Αθήνα. Με διαβεβαίωσαν οτι το σύστημα θα ανοίξει στις 7.00, το 7.00 έγινε 8.00, αλλά τελικά το σύστημα δεν άνοιξε ποτέ» συνεχίζει ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι «εσωκομματικές εξελίξεις θέλω να πιστεύω οτι θα έχουμε στην κεντρική εφορευτική επιτροπή. Ακόμη και αν δεν προβλέπει κάτι τέτοιο το καταστατικό, αυτοί που είχαν την ηγεσία της εκλογικής διαδικασίας και «πλήγωσαν» την παράταξη, πρέπει από ευθιξία και μόνο να παραιτηθούν.»
Να σημειώσουμε κλείνοντας ότι σε αντίθεση με άλλα εκλογικά τμήματα, στην Ξάνθη δεν ψήφισε κανείς, ούτε με κατάσταση, εφόσον δεν «άνοιξε» το σύστημα και όλοι οι κανονισμοί εφαρμόστηκαν στο έπακρο.