Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Σαββιδάκης στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Με ελάχιστο κόσμο, ο οποίος ωστόσο παρέμεινε μέχρι το τέλος, αφού το κρύο ήταν τσουχτερό, πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα η συναυλία του Γιάννη Σαββιδάκη στην πλατεία Διοικητηρίου.
Ο γνωστός καλλιτέχνης, προσπάθησε να «ζεστάνει» με την φωνή του και τα τραγούδια του τις ψυχές των παραβρισκόμενων, ενώ παρά το κρύο που επικρατούσε το πρόγραμμα διήρκησε μιάμιση ώρα.


Στο πλευρό του, βρέθηκε και η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Χρύσα Μωραίτη, ενώ την έκπληξη την έκαναν τρία μικρά «αγγελούδια» τα οποία χόρεψαν απτόητα μέσα στην παγωνιά για χάρη των παραβρισκόμενων.


Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ είχε την τιμή να φιλοξενήσει λίγα λεπτά μετά το πέρας την συναυλίας των γνωστό καλλιτέχνη Γιάννη Σαββιδάκη, ο οποίος μίλησε για το πόσο καλά γνωρίζει την Ξάνθη, την οποία αγαπά και επισκέπτεται συχνά, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του…δυνατό μήνυμα σε όλους τους Έλληνες.
«ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ»
«Πιστεύω πως και ο κόσμος ζεστάθηκε από εμάς και εμείς από τον κόσμο. Είναι γνωστή η αγάπη μου για την Ξάνθη και για όλη την περιοχή εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έτυχε και έκανα ένα πολύ καλό φίλο στο Δαφνώνα, τον οποίο τον πάντρεψα και του βάφτισα και το παιδί και είμαστε τώρα και οι δύο στην Αθήνα, είναι ο κολλητός μου ο Γιώργος ο Γρηγοριάδης και έτσι ο Δήμαρχος μας πρότεινε να έρθουμε να παίξουμε, να ανοίξουμε εδώ την εορταστική περίοδο μαζί με τους άλλους καλλιτέχνες που έπαιξαν τις προηγούμενες ημέρες και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό» αναφέρει ο Γιάννης Σαββιδάκης, επισημαίνοντας ότι «ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο για την γενναιότητα που έδειξε και έκατσε να μας ακούσει μέσα στο κρύο.»

«ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…»
«Το μήνυμά μου είναι να έχουμε πρώτα από όλα υγεία και αγάπη, αλλά να έχουμε και καθαρό μυαλό και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σωστά με ελληνικούς τρόπους και όχι με ξενόφερτους» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «πρέπει να δώσουμε έμφαση στη νέα γενιά και στις δουλειές. Να πάρουν οι νέοι τις δουλειές στα χέρια τους, να μην περιμένουν από κανέναν γιατί δεν πρόκειται να έρθει από πουθενά η βοήθεια, να είστε βέβαιοι για αυτό. Μόνο από τα δικά μας χέρια μπορεί να γίνει και με το μυαλό μας, το οποίο είναι δυνατό και να μην πιστεύουμε κανένα.
Ο μόνος τρόπος να σωθεί η χώρα μας είναι να κρατήσουμε ζωντανή τη γλώσσα μας και τη μουσική μας και όλα τα άλλα θα έρθουν.»