Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Χωρίς δοκιμαστικό για τις εκλογές της ΝΔ ο νομός Ξάνθης. Δεν δόθηκαν ταμπλετ στα εκλογικά


Μπορεί όλη η ΚΕΦΕ της Ξάνθης να ήταν εχθές έτοιμη να ολοκληρώσει την διαδικασία του δοκιμαστικού για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής στη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο αυτό το δοκιμαστικό στην Ξάνθη….δεν έγινε ποτέ, αφού δεν εστάλησαν τα…τάμπλετ σε κανένα από τα εκλογικά κέντρα του Νομού Ξάνθης.
«Δεν κάναμε δοκιμαστικό γιατί δεν μας έφεραν ταμπλετ» αναφέρει μιλώντας στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΞάνθηςΓιώργος Ιγνατιάδης, επισημαίνοντας ότι «πήγαμε όλοι κανονικά στα πόστα μας, σε όλα τα εκλογικά κέντρα του νομού αλλά τελικά δοκιμαστικό δεν έγινε. Στην αρχή μας ενημέρωσαν ότι το δοκιμαστικό θα γίνει σε ένα κεντρικό εκλογικό τμήμα, αυτό στο εργατικό κέντρο Ξάνθης, αλλά τελικά ούτε και εκεί δεν έγινε.»
«Από την αρχή ήμουν αντίθετος με αυτόν τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών, γιατί το θέμα, όπως λέω πάντα, είναι «οικογενειακό» συνεχίζει ο ίδιος σημειώνοντας ότι «η προηγούμενη εταιρεία μας είχε στείλει τάμπλετ. Εχθές η νέα εταιρία που ανέλαβε την διαδικασία, δεν μας έστειλε και μας ενημέρωσε ότι το δοκιμαστικό στο νομό Ξάνθης δεν θα γίνει και έτσι αδίκως οι χειριστές και σύσσωμες οι επιτροπές περίμεναν στα εκλογικά κέντρα.»
Να σημειώσουμε ότι εκτός από την Ξάνθη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, δοκιμαστικό δεν έγινε ούτε στα εκλογικά κέντρα της Αλεξανδρούπολης.
Βέβαια από εδώ και πέρα το ζήτημα που γεννάται είναι το αν όντως τελικά θα ολοκληρωθεί επιτέλους αυτή η διαδικασία εκλογής Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, γιατί αν συμβεί το ο,τιδήποτε την επόμενη Κυριακή, προβλέπονται πολλές και ραγδαίες εσωκομματικές εξελίξεις.