Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Στον... «χορό» των κινητοποιήσεων οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Περιφέρειας

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της χώρας, από τις οποίες βέβαια δεν θα λείπουν και αυτοί της δικής μας περιοχής, όπως εξηγεί στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ο Πρόεδρος των Αγροτών Ξάνθης Κώστας Δαλάτσης, ο οποίος επισημαίνει ότι «αύριο θα συγκληθεί το πανελλαδικό όργανο για να καταλήξει στην μορφή την οποία θα έχουν αυτές οι κινητοποιήσεις.»
Μάλιστα όπως υπογραμμίζει «την περασμένη Κυριακή υπήρξε συνάντηση των αγροτών και των κτηνοτρόφων όλης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αύριο θα υπάρξει και από εμάς εκπροσώπηση.»
«Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν κινητοποιήσεις. Μας κλείνουν τις επιχειρήσεις, μας βγάζουν έξω από τα σπίτια. Υπάρχουν ήδη πολλά πράγματα που κουβεντιάστηκαν αναφορικά με την μορφή αυτών των κινητοποιήσεων, όπως το κλείσιμο των δρόμων, το κλείσιμο των γραφείων των Βουλευτών κ.α» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ωστόσο ότι «θα θέλαμε να αποφύγουμε το κλείσιμο των δρόμων, γιατί και όλος ο κόσμος έχει προβλήματα και εμείς δεν θέλουμε να τους δημιουργήσουμε και άλλα. Ωστόσο η τελική απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα κινητοποιηθούμε θα ληφθεί αύριο, στη συνάντηση του πανελλαδικού μας οργάνου.»