Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζουν δυναμικά οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Ξάνθης. Αύριο το Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη


Από τις 12.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00 σήμερα και την Παρασκευή, θα είναι κλειστή η γέφυρα του Νέστου από Αγρότες και Κτηνοτρόφους, με τις κινητοποιήσεις να σταματούν μόνο αύριο προκειμένου όλοι να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη και στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί εκεί στις 15.00 το μεσημέρι.

«Έχουμε κουράγιο και συνεχίζουμε. Έχουμε ήδη κλείσει το δρόμο και δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσουμε» αναφέρει στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ο Πρόεδρος των αγροτών της Ξάνθης Κώστας Δαλάτσης, επισημαίνοντας ότι «σίγουρα μέχρι την Παρασκευή, εκτός από αύριο Πέμπτη, που θα μεταβούμε στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο, οι δρόμοι θα είναι κλειστοί από τις 12.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00.»
«Η Κυβέρνηση φαίνεται να προσπαθεί να κάνει κάποιες αλλαγές, αλλά εμείς θέλουμε συζήτηση από την αρχή» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «αν αποφασίσουν να ξεκινήσουν από το μηδέν, τότε είμαστε και εμείς να συμμετέχουμε στη συζήτηση αυτή. Μέχρι τότε συνεχίζουμε δυναμικά τις κινητοποιήσεις μας.»