Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Οι Cosmicray επιστρέφουν στην Ξάνθη. Την Παρασκευή 4 Μαρτίου ένα ακόμη «δυνατό» live

Μετά από μια σειρά εμφανίσεων σε Φεστιβάλ και σκηνές της Θεσσαλονίκης οι COSMICRAY , το αγγλόφωνο indιe rock συγκρότημα του Άγγελου Μουρβάτη, επιστρέφουν στην Ξάνθη.
Λίγο μετά το “ This is the story” και μετρώντας αντίστροφα για την κυκλοφορία του νέου τους single “Look up” , oι COSMICRAY επιστρέφουν στην πόλη τους για να μας θυμίσουν εκτός των άλλων και τις ραδιοφωνικές τους επιτυχίες “Love is” και “Fly my love” με τη μοναδική φωνή της Χριστεφανίας, και να μας χαρίσουν ένα ακόμη δυνατό live, την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο Nostos Bar.Οι Cosmicray δημιουργήθηκαν το 2007 και αποτελούν το αγγλόφωνο project του Άγγελου Μουρβάτη.
Το ντεμπούτο άλμπουμ τους ήταν το “Love is” το 2007 από την Plus Rec, από το οποίο ξεχώρισε η ομώνυμη ραδιοφωνική επιτυχία.To 2014 κυκλοφόρησαν τη δεύτερη επιτυχία τους, το single “Fly my love” ενώ μέσα στο 2015 αναμένεται το νέο τους single “Look up”.
Οι Cosmicray άνοιξαν τη συναυλία των Scorpions ενώ έχουν εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα όπως Γ.Χαρούλης, Σ.Μάλαμας, Μ.Πασχαλίδης, ΜΠΛΕ, Big Sleep κ.α

Οι Cosmicray αποτελούνται από τους:
Χριστεφανία Λουκίδου (Vocals)
Πέτρος Πισκιλόπουλος (Drums)
Πάρης Μουρβάτης (Electric Guitar)
Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Bass)
Άγγελος Μουρβάτης (Lead Guitar)