Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Τέλος τα μπλόκα αγροτών και κτηνοτρόφων. Παραμένουν ωστόσο σε επαγρύπνηση


Τέλος στα…μπλόκα έδωσαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας, αφήνοντας ανοιχτούς τους δρόμους της χώρας, προσωρινά όπως τονίζουν, εάν δεν δοθεί λύση.

«ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΜΕ….»
«Δεν υπάρχει κανένα μπλόκο σήμερα στη χώρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι την περασμένη Παρασκευή όλα τα μπλόκα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αποφάσισαν να γίνουν τη Δευτέρα καταλήψεις σε φορείς και νομαρχίες, όμως το μπλόκο του Νέστου αυτό το είχε πράξει, οπότε και δεν υπήρχε λόγος να παραμείνουμε άλλα δυο 24ωρα» αναφέρει ο Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Ξάνθης Αθανάσιος Λουκμακιάς, επισημαίνοντας ότι «το ότι έχουμε φύγει από τα μπλόκα δεν σημαίνει ότι σταματήσαμε, γιατί δεν λύθηκε το θέμα με το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Ανα πάσα στιγμή είμαστε έτοιμοι για όλα.»

«ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟΥ»
«Αποφασίσαμε επίσης ότι κατά την ημέρα που θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο, όλα τα μπλόκα της Ελλάδας θα βρεθούν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και να είναι όλοι σίγουροι ότι την πρώτη φορά ήμασταν 10.000, την δεύτερη φορά 20.000, αλλά αυτή τη φορά θα είμαστε πάνω από 30.000» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας για άλλη μια φορά ότι «επειδή φύγαμε δεν επαναπαυόμαστε. Είμαστε σε επαγρύπνηση.»

«ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ» ΟΙ…ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ
«Να είναι σίγουροι οι Βουλευτές της περιοχής μας που θα ψηφίσουν ασφαλιστικό και φορολογικό, ότι θα είναι ανεπιθύμητοι και κάθε νομός θα βγάλει αφίσες με τα ονόματά τους, που θα γράφουν ότι «καταζητούνται» υπογραμμίζει ο κ. Λουκμακιάς, τονίζοντας ότι «οι αφίσες αυτές θα μοιραστούν σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι σε όλη την περιοχή.»