Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Με νεφώσεις και βροχές το Καρναβάλι και τα «κούλουμα» στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη


Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αναμένεται να συνθέσουν το σκηνικό του καιρού κατά το τετραήμερο του…Καρναβαλιού στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για αύριο προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς ωστόσο βροχές στην περιοχή.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς με ένταση που δεν θα ξεπεράσει τα 2 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ
Παρόμοιο σκηνικό με συννεφιά και βροχή κατά τις βραδινές ώρες αναμένεται και για το Σάββατο 12 Μαρτίου στην περιοχή μας, με τη θερμοκρασία να κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς κελσίου και τους ανέμους να πνέουν από βόρειες το πρωί και βορειανατολικές το απόγευμα, διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως έως 2 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ
Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται και για την Κυριακή, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή πτώση και να κυμανθεί από 10 έως 12 βαθμούς κελσίου και τους ανέμους να πνέουν μέτριοι εντάσεως έως 4 μποφόρ.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ
Με ασθενείς βροχές όμως προβλέπονται και τα…κούλουμα και το πέταγμα του χαρταετού, την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου στην περιοχή μας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από βορειοανατολικές διευθύνσεις και δεν θα ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ.