Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

«Νύχτα Φωτός» στην Ξάνθη: «Αρκετά καλά, για πρώτη φορά»

Φωτογραφία απο Xanthinea.gr 
Αρκετά ικανοποιημένοι δηλώνουν οι καταστηματάρχες ττου κέντρου κυρίως, από την διοργάνωση της «νύχτας φωτός».
Μια εκδήλωση η οποία «αναπτέρωσε» κατά κάποιο τρόπο και το ηθικό των επιχειρηματιών, οι οποίοι, όπως όλος ο κόσμος, περνούν ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά καταστάσεις, παλεύοντας να κρατήσουν ανοιχτά τα καταστήματά τους «με νύχια και με δόντια».
«Κάποιοι δούλεψαν, κάποιοι λίγο λιγότερο. Ήταν η πρώτη φορά βέβαια, Η αναλογία έγκειται στο είδος. Κάποιοι για παράδειγμα είχαν κίνηση, ενώ άκουσα πολλούς να λένε ότι μόνο που ο κόσμος έμπαινε στα καταστήματα και ρωτούσε για εμάς ήταν κέρδος» αναφέρει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Ευθύμης Μίλκογλου, επισημαίνοντας ότι «γενικά οι περισσότεροι το είδαν ως κάτι πολύ θετικό. Λάθη γίνονται και θα γίνονται απλά την επόμενη φορά θα είμαστε πιο έτοιμοι με…όλους.»
«Πλέον ξέρουμε που θα «πατήσουμε» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «ήταν μια διοργάνωση που έγινε για πρώτη φορά. Περισσότερο ευχαριστημένοι είναι οι επαγγελματίες στο κεντρικό κομμάτι της πόλης. Καλό είναι λοιπόν την επόμενη φορά να «τραβήξουμε» τον κόσμο και εκτός κέντρου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τα λάθη μας θα μαθαίνουμε».