Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

«Let's Do it Xanthi»: Την Κυριακή 17 Απριλίου ο καθαρισμός του περιαστικού άλσους της Ξάνθης



Στο πλαίσιο συμμετοχής του πολιτιστικού συλλόγου «Οι Κατασκηνωτές» στην πανελλήνια εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Let’s Do It Greece» τα μέλη του Συλλόγου οργανώνουν  για τέταρτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τη διεύθυνση περιβάλλοντος
και ποιότητας ζωής (Τμήμα Πρασίνου) του Δήμου Ξάνθης τον εθελοντικό καθαρισμό του περιαστικού άλσους της Ξάνθης και απευθύνουν πρόσκληση σε όλους εκείνους που επιθυμούν να σηκώσουν «μανίκια» και να επιδείξουν  την περιβαλλοντική τους ευαισθησία και συνείδηση, συνδράμοντας με τον εθελοντισμό τους, στην προσπάθεια για ένα υγιές και καθαρό περιαστικό άλσος. 

Παράλληλα θα γίνει καταγραφή των ελλείψεων και προβλημάτων που υφίστανται στο συγκεκριμένο χώρο και μαζί με τις προτάσεις των πολιτών θα κοινοποιηθούν στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου.
«Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ. στο γνωστό πλέον σημείο συνάντησης (χώρος στάθμευσης οχημάτων λίγο πριν το υπαίθριο δημοτικό αμφιθέατρο)
Let’s Do it Xanthi!!! Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «Κατασκηνωτών» που συνεχίζουν ακάθεκτοι να προσφέρουν στη Ξάνθη, στους ανθρώπους της αλλά και στο...περιβάλλον.