Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ορκίστηκε πριν από λίγο Αντιδήμαρχος ο Αλέκος Κυριακίδης


Ορίστηκε και ορκίστηκε πριν από λίγα λεπτά, νέος Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για το πράσινο, τα νεκροταφεία, την ανάπτυξη και αντί Δημάρχου στην περιοχή της Σταυρούπολης, ο Αλέκος Κυριακίδης.
Κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα εντός ολίγου και με ανάρτηση στο σύστημα διαφάνειας των πράξεων των ΝΠΔΔ (ΔΙΑΥΓΕΙΑ).
Ειδικότερα, πριν από λίγα λεπτά ο κ. Κυριακίδης, εξήλθε από το Δημοτικό Κατάστημα Ξάνθης, αφού προηγουμένως ορκίστηκε και υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα.




Σημειώνεται ότι ύστερα και από αυτή την εξέλιξη, έρχονται ανακατατάξεις στις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων, αφού για παράδειγμα ο κ. Ραμαδάν Μποζ παραμένει Αντιδήμαρχος, με λιγότερες ωστόσο αρμοδιότητες.
Στην θέση του Αντιδημάρχου επίσης, με λιγότερες και πάλι αρμοδιότητες, τις οποίες αναλαμβάνει ο νέος Αντιδήμαρχος, παραμένει και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.


Πάντως εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο κ. Αλέκος Κυριακίδης ως πρώην Πρόεδρός της, είναι ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται (σ.σ χωρίς να φέρει την απόλυτη ευθύνη) στην πολύκροτη υπόθεση της ΕΑΠΑΞ, για την οποία κρίθηκε προφυλακιστέος ο κ. Θεολόγης Καλαιτζής.